Tota la segona volta per només 70 euros. “No deixis que t’ho expliquin i abona’t” explicava el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, aquesta tarda en Roda de premsa. El dirigent del BCA ha comparegut per fer balanç de la situació de l’equip i també pel llançament del nou producte, l’abonament de segona volta.

Els preus són 70 euros a la zona 3, 120 a la zona 2 i 190 a la 3. Els 70 euros de l’abonament més econòmic són els que recullen el descompte més important sobre el que costaria en taquilla comprar les entrades. “Els tres preus representen un estalvi important sobre el preu taquilla” ha exposat Aixàs, que ha afegit que “hem detectat un nombre constant de persones que compra entrades regularment i pels quals fer-se amb un carnet és una opció molt interessant”.

El president també ha remarcat que “les persones que comprin ara el seu abonament gaudiran dels mateixos drets i avantatges que la resta d’abonats”. Aixàs es referia als descomptes en molts establiments del país, així com les promocions amb entrades que hi haurà en la segona volta (partit d’UNIC EF i Festa dels socis) que ja estan previstes i que seran només per abonats. Quant al nombre total d’abonats, 2217, l’anàlisi ha estat clara “algunes persones em diuen que ja tenim un nombre molt important de seguidors tenint en compte que parlem del Principat d’Andorra però nosaltres som ambiciosos i volem créixer molt més”.

Aixàs també ha contestat preguntes sobre la possible classificació per la Copa del Rei. “Em moro de ganes d’anar a la Copa, potser per la dimensió del nostre club encara no ens tocaria ser-hi però un cop estem aquí el que volem és gaudir-ho”. El dirigent ha entrat en el terreny del pronòstic “ crec que si guanyem el partit de diumenge a Vitòria ens ficarem a la copa, si no guanyem ja no depenem de nosaltres, però crec que guanyarem”.

Els abonaments de segona volta es tramitaran a les oficines del club, a la sala de trofeus del Poliesportiu d’Andorra, entre les 09h30 i les 13h30 i les 15h30 i les 19h30. Per més informació es pot trucar al 885900.