El nou Bc MoraBanc Andorra ja està totalment en marxa. De fet, no al cent per cent encara perquè Dejan Todorovic ha passat avui revisió mèdica i no ha pogut participar amb la resta dels seus companys del primer entrenament de la temporada 19/20. La gran atracció de la primera sessió ha estat poder veure trepitjar el parquet de la Bombonera a 7 de les 8 noves incorporacions: Nacho Lovet, Clevin Hannah, Dejan Musli, Jeremy Senglin, Frantz Massenat, Tyson Pérez i Bandja Sy. Amb Todorovic corrent a la cinta, l’equip l’han completat els que segueixen Guille Colom, David Jelínek. David Walker i Moussa Diagne. Els tres primers inicien la quarta temporada consecutiva (el Guille és de la casa però va tornar d’una cessió fa 3 anys) i Moussa inicia la tercera. Per tant es pot dir que la segona temporada d’Ibin Navarro l’equip ha viscut una petita revolució, similar a la de fa 3 anys quan també van venir 8 jugadors nous. A banda de veure els nous començar a desenvolupar-se, l’argument de pes del primer dia sempre és la primera compareixença de l’entrenador.

Aquestes han estat les declaracions més interessants d’Ibon Navarro avui.

“Tenim molta feina per fer i hi ha molta il·lusió per fer-la”.

“No tenir cap jugador al mundial no és un tema que haguem preparat així però ens beneficia per la pretemporada”

“En el bàsquet modern has de tenir jugadors físics però que també sàpiguin jugar a bàsquet. Aquest equip ens permetrà jugar un bàsquet modern”.

“Estic satisfet amb l’equip. Està clar que hem fet algunes apostes i hem de veure com sortiran però tenim la confiança que anirà bé”.

El que hem de fer primer és convertir un bon roster en un bon equip. La temporada passada el 75% dels partits van estar en més o menys 5 punts i els petits detalls son els que et col·loquen al final en un bon o en un mal lloc a la classificació. Hem de ser competitius i treballar en aquests detalls. Tenim molt bona plantilla però hem de fer l’equip.Son bons jugadors tots ells i sabem del que han estat capaços de fer abans, ara la feina serà fer-los jugar com a equip”.

“Als aficionats els diria que avui comencem amb molta il·lusió per fer la molta feina que tenim per davant i perquè puguin gaudir de la Lliga Endesa i de l’Eurocup”.