‘Tu estàs sonat’, un dels llibres per Sant Jordi

‘Tu estàs sonat’, un dels llibres per Sant Jordi 630 354 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“El BC MoraBanc Andorra és un exemple de com ha de treballar un club professional amb la seva afició”. Aquestes van ser les paraules del president de l’ACB, Francesc Roca, durant la presentació ahir del llibre ‘Tu estàs sonat’ a la Fada Ignorant d’Andorra la Vella. El vicepresident del club i director de RTVA, Xavier Mujal, va exercir d’impecable mestre de cerimònies conduint un acte en què el que es va destacar fonamentalment va ser la capacitat del Bàsquet Club Andorra, i en especial del seu president Gorka Aixàs, per creure i perseguir somnis que per molts semblaven irrealitzables com retornar el bàsquet d’elit al Principat d’Andorra. “Ens hem endut unes quantes plantofades i ens les seguim emportant” va explicar el president davant dels assistents, remarcant després ”que sempre ens aixequem”. Xavi Mujal va parlar de la ”passió pel bàsquet i la capacitat d’una persona com Gorka Aixàs per liderar aquest projecte”. L’autor també va intervenir. Gabriel Fernàndez va destacar la intensitat dels que integren la columna vertebral del Bàsquet Club Andorra des de fa temps “voler no sempre és poder però si no vols segur que no pots i aquest llibre és un bon exemple de com si es vol molt, a vegades els somnis es fan realitat”.
El detall del president de l’ACB d’asssitir a l’acte va donar encara més lluentor a una nodrida presència de la societat civil andorrana. Entre els assistents destacava el ministre de turisme, Francesc Camp, el Cònsol d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón o la consellera general Patrícia Riberaygua. El director general de MoraBanc, Joan Carles Sasplugas també va ser entre els presents, així com l’accionista majoritari de Pyrrénées, Patrick Pérez. El pilot de cotxes Albert Llovera o el seleccionador nacional de futbol Koldo Alvàrez també es van fer amb un exemplar dedicat per l’autor.
‘Tu estàs sonat’ relata fonamentalment els darrers anys d’història del Bàsquet Club Andorra, des que Gorka Aixàs i el seu equip es van fer càrrec de la gestió de l’entitat i està a la venda en totes les llibreries del país.

Close Cart
Back to top