TYSON PÉREZ tria al MoraBanc Andorra

TYSON PÉREZ tria al MoraBanc Andorra 1280 720 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra fitxa per tres temporades a Tyson Pérez, la revelació de la Leb Or.

El jugador,espanyol d’origen dominicà, arriba al Principat desprès de realitzar una grantemporada amb el Real Canoe, convertint-se en el tercer màxim anotador i elprimer en valoració. Pérez tancava estació amb una mitjana de 16 punts i 20 de valoració.

Amb 23 anys i 2’02 m fa el pas d’or a la seva carrera i salta a la Lliga Endesa i a jugar competició europea. L’Ala-Pivot ha estat un dels referents en les competicions que ha disputat i un dels jugadors desitjats aquest estiu. Tyson Pérez voldrà demostrar a la màxima categoria allò que l’ha portat fins aquí: punts als seus canells i una gran condició física.

El General Manager del club, Francesc Solana, comentava així el fitxatge de Tyson Pérez: “Molt contents per aquesta incorporació, una aposta de futur del nostre club. Un jugador que ha anat creixent les darreres temporades, des de EBA fins a Or, sent el millor jugador cada any”. Solana mostrava la sevasatisfacció per la decisió del jugador: “Alhora de fer el salt ell ha apostatpel treball que fem aquí i pel projecte de futur que tenim per a ell. Unjugador que donarà molta energia i molta satisfacció com a club”.

Des del MoraBanc Andorra volem agrair al seu club d’origen, el Santo Domingo Betanzos, les facilitats donades per a que pogués tenir lloc el fitxatge de Tyson Pérez.

Close Cart
Back to top