Un altre dia a l’oficina pel MoraBanc Andorra

Un altre dia a l’oficina pel MoraBanc Andorra 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nova victòria, la tercera, del BC MoraBanc Andorra a la lliga Endesa. I igual que les dues anteriors obtinguda de la mateixa manera. Patint, suant sang i oferint una lliçó de convicció i de poder col•lectiu.

Els homes de Joan Peñarroya van guanyar ahir per 84-81 el Fiatc Joventut en un poliesportiu d’Andorra embogit que va empenyer, si és que era possible, encara més que en els dos partits anteriors i va guiar l’equip local a remuntar un matx en el que va anar a remolc molts minuts.

El primer quart va ser d’alternançes en el marcador però el segon i el tercer van tenir música verdinegra. Un parèntesi per remarcar una de les cistelles de l’any, la que va aconseguir David Navarro en el darrer segon del primer temps des de pràcticament 14 metres.

En el tercer quart la penya va acumular avantatges de fins a 10 punts davant d’un MoraBanc Andorra que patia per tenir fluidesa. Mica en mica i amb Carles Bivià d’inesperat protagonista el marcador es va anar ajustant i es va tornar a arribar a un final a cara o creu.

El Fiatc Joventut va tenir dos triples per forçar la pròrroga però no van entrar. El milor jugador de l’equip, un dia més mostrant un gran nivell va ser David Navarro amb 15 punts i 19 de valoració.