Nova jornada de la Lliga Endesa al Poliesportiu d’Andorra, nou espectacle del millor bàsquet amb el MoraBanc Andorra. Una jornada, la número 9 de  la temporada, on ens visita un dels referents de la categoria, el València Basket. Un equip consolidat dins els 4 millor equips de la lliga i que està cridat i format per ser a la part alta. Arriba en un moment irregular, i això ho vol aprofitar el MoraBanc Andorra. Un equip de Joan Peñarroya que vol recuperar la seva identitat, tornar a ser aquell equip competitiu i lluitador que ha encisat a la seva afició.

L’horari de partit i el dia són diferents, serà diumenge a les 19h, però esperem veure un Poliesportiu ple, amb ganes de tornar a ser un peça clau en aconseguir la quarta victòria de la temporada per al MoraBanc Andorra.

El jugador Jordi Trias i el tècnic, Joan Peñarroya, han passat per roda de premsa per analitzar la situació de l’equip a la prèvia de la Jornada 9. Un matx davant el València Basket.

Derrota a Tenerife, aigua passada

Jordi Trias: “Personalment que és el primer partit dels 8 que hem jugat que ens anem amb males sensacions. Vam fer un partit molt dolent, però hem d’intentar, de fet ho hem fet, oblidar el partit i jugar contra el València, que no passa pel millor moment, això sí, és un gran equips. Aquí a casa, l’afició ens està fent forts i volem seguir. No crec que hagi afectat més enllà del dilluns”.

Joan Peñarroya: “Hem fet incidència en coses del nostre joc, on l’altre dia no vam tenir el ritme de joc en cap moment, ni ser sòlids. Si això ens va passar amb Tenerife també ens podria passar amb València. L’altre dia el rebot va ser un problema. Hem de ser nosaltres, superar els mals moments i fer-los més curts. Amb la lluita dins el joc dinàmic i físic, hem d’afegir concentració en les pèrdues de pilota que ells castiguen molt”.

Rival, el València Basket

Trias: “Està clar que jugador per jugador és un gran equip. Intentarem que aquesta irregularitat la puguin seguir tenint aquí a Andorra. Cal sortir molt durs físicament i amb una gran defensa per a que els hi afecti en el partit la irregularitat que porten”.

Peñarroya: “No m’atreviria destacar només un jugador. Podrien guanyar els partits que han perdut però s’han enfrontat davant rivals de gran entitat. No ens podem centrar en un, qualsevol ens pot fer mal. Un equip molt marcat pel seu entrenador, un equip molt físic i partit on la nostra concentració, perdre poques pilotes i ser sòlids serà clau”.

Trias: “Nosaltres hem de fer la nostra feina. Ells si tenen un partit de Eurolliga complicat arribaran més cansats i ens donarà més opcions de victòria, però no és tan evident”.

Peñarroya: ”Un altre partit per gaudir, un altre partit amb rival d’entitat. Un rival que desprès de Barça i Madrid és un dels favorits a aquesta lliga. Molta entitat i nosaltres haurem de fer les coses molt bé per treure profit”

 Roman Martínez

Peñarroya: “Espero el millor Román. Primer per ell, treballa per a que li surti un bon partit. A partir d’aquí, això és bàsquet professional. EL jugador ha treballat bé aquesta setmana, com totes i que esperem que li surti un bon partit i que ajudi a l’equip a sumar una nova victòria”.

Afició, la “bombonera” d’Andorra

Peñarroya:  “Nosaltres juguem per la nostra gent. Porta 4 partits on ha estat fantàstic i ha vist 4 partits de gran nivell. Esperem el major suport possible, juguem en una hora diferent, però veurem a la gent bolcada amb nosaltres i espero que l’equip doni la resposta que esperem i que està donant”.

 

MORABANC ANDORRA vs VALENCIA BASKET

Jornada 9 Lliga Endesa

30 de Novembre a les 19h

Poliesportiu d’Andorra