Un Andorra de SyTy

Un Andorra de SyTy 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra ha començat avui amb la ronda de presentacions que s’anuncien pels propers dies amb Bandja Sy i Tyson Pérez. L’avinguda Meritxell, davant la seu central de MoraBanc, ha estat el preludi tradicional per la roda de premsa posterior en què els dos jugadors han agrait el club l’oportunitat de ser importants a la Lliga Endesa i l’Eurocup i han mostrat tenir carregades fins a dalt de tot les bateries d’il·lusió i ambició de la temporada.

 “Portem temps defensant un estil de joc ipensem que Sy i Tyson son dos jugadors que ens poden ajudar a jugar com volem”ha exposat en la roda de premsa el GM del MoraBanc Andorra, Francesc Solana,que ha afegir que “es tracta de dos quatres ràpids que poden llençar de tres punts,que son ràpids i que poden jugar per sobre de l’anella”. Solana ha afirmat que “busquem que se’ns reconegui per la nostra manera de jugar i amb l’Ibon hem intentat buscar equilibrar l’equip en aquesta linia”. El GM ha dit també que es tracta de dos jugadors “de perfil atlètic i agressius”.

Bandja Sy ha dit que “tenia ganes de jugar la lliga espanyola i abans de venir vaig xerrar amb Andrew Albicy i Landing Sanè iels dos,  que son amics meus, em van recomanar venir a jugar aquí” . El jugador francès afirma que “espero que sigui una temporada exitosa però hem d’anar partit a partit perquè ja sabem que les coses no son fàcils”. Sy ha afirmat que pot aportar “tir exterior, rebot,defensa i espectacle a l’equip”.

Tyson no ha amagat que “fitxar pel MoraBanc Andorra és una gran oportunitat per mi i lluitaré amb totes les meves forces per aprofitar-la”. Sobre la seva contribució al joc, Tyson diu qjue “sempre intento aportar una marxa més, el meu fort és el rebot i la facilitat que tinc per anotar”.

Close Cart
Back to top