Un Cicle Campió

Un Cicle Campió 1599 1200 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El JUNIOR VERMELL AUTOESCOLA OLÍMPICA guanya la Final a 4 del Campionat de Catalunya Interterritorial.

 

És la primera vegada que el BC MoraBanc Andorra aconsegueix quedar campió de Catalunya en aquesta categoria. Aquesta fita és el fruit de la feina ben feta i d’un canvi en la manera de treballar.

 

El conjunt de Cristian Vegas ha superat un intens cap de setmana on primer va imposar-se als locals, al Ceng Fisart Artesa de Segre en un pavelló lleidatà ple a vessar. Els nostres jugadors van fer prova d’un treball mental exigent per superar al rival. Diumenge, la final, davant el CE Palamós U-18 Groc, en una demostració de caràcter que culminava amb la victòria tricolor per 72 a 78, i el campionat cap a Andorra.

 

El tècnic, al finalitzar el partit, destacava que: “Estem molt orgullosos de la feina feta per aquests jugadors, que posen el premi a la generació del canvi. Uns joves jugadors que des de fa 8 anys s’han adaptat a la nova metodologia de treball del club. Un canvi que porta els seus fruïts”.

 

Per al coordinador tècnic de la base, Xavi Luque: “Aquest és un premi per a una generació que ha treballat molt, que ha evolucionat de manera constant, superant mals moments, aportant peces que ajudin a empènyer i creient molt en la feina que feien”.

 

Aquest resultat esportiu és la cirereta d’una trajectòria que va iniciar-se ara fa 8 temporades quan aquests joves jugaven a la categoria mini de primer any. “Tant amb aquesta com amb totes les generacions, des del club no prioritzem el resultat, el que fem és centrar-nos en tota aquella feina que podem fer per créixer: Millorar la manera d’entrenar, formar entrenadors, millorar els recursos logístics, incidir en la preparació física i evidentment, buscar els millors entorns competitius per als nostres equips”.

 

Tot sumat per a que la base del BC MoraBanc Andorra creixi. Seguim creixent, i els resultats seguiran arribant.

Close Cart
Back to top