Un club. Una idea. Base i primer equip.

Un club. Una idea. Base i primer equip. 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Un club. Una sola idea. Una filosofia. Per bé que el primer equip del Bàsquet club MoraBanc Andorra s’emporta la major part dels titulars per l’imminent aventura a l’ACB, la institució no retrocedeix el més mínim en la protecció dels valors que l’han fet pujar fins l’el•lit del bàsquet espanyol. La trobada amb alguns dels integrants dels equips de base per part de l’equip professional, amb el cos tècnic al capdavant, és la millor mostra que la simbiosi entre els dos conceptes no fa res més que enfortir una idea comú: promoure la pràctica i l’afició al bàsquet al país.

La trobada s’ha celebrat a la carpa instal•lada a la zona esportiva de Sant Jaume a Engordany, la instal•lació provisional que el MoraBanc Andorra ha habilitat perquè els equips de la base del club no es veiessin perjudicats per les obres de condicionament del polisportiu d’Andorra que han provocat que el primer equip s’entreni al Joan Alay.

La directiva de Gorka Aixàs, amb el comandament des de l’area tècnica de Francesc Solana i Jaume Tomàs, va poder arrodonir una solució d’emergència amb la carpa, ja que els diferents pavellons del país no disposaven d’hores suficients.

El Comú d’Escaldes Engordany ha cedit la instal•lació al club, oferint el seu suport a la iniciativa i participant de la trobada amb el Cònsol menor, Marc Calvet i el conseller d’esports, Joaquim Tomàs.

Els Sada, Ivanov i Trias, junt amb la resta de la plantilla, han jugat diversos partidets improvisats amb les criatures davant les mirades dels pares, per ser més exactes, les mirades dels pares a través dels seus telèfons mòbils i càmares perquè l’acte ha estat àmpliament immortalitzat. Jornada de convivència entre els jugadors i el concepte que dona sentit a l’existència del MoraBanc Andorra, veure pares i avis que havien jugat al club portar a jugar a bàsquet als seus fills i nets.

Close Cart
Back to top