“No hem entrat al partit en cap moment, hem estat molt per sota del nostre nivell” Amb aquestes paraules definia el tècnic, Joan Peñarroya, el partit del BC MoraBanc Andorra a la pista de l’Iberostar Tenerife. Un matx que finalitzava amb una dura derrota per 83 a 56.

Els dos equips arribàvem al partit amb objectius semblants, aconseguir la primera victòria com a local en el cas del Iberostar Tenerife, i sumar la primera victòria com a visitant, en el cas del MoraBanc Andorra. Finalment, el que s’ha emportat el premi ha estat l’equip local. I tot desprès d’un partit on no hi ha gaire a explicar. El resultat ho diu tot, sent una demostració d’un partit on l’equip de Joan Peñarroya no ha existit en cap moment. Senyal que no és el MoraBanc Andorra que s’ha vist fins al moment i que ha competit en tots i cada un dels seus duels. Avui, la sortida a pista ja feia entreveure que alguna cosa no anava bé. Al final del primer quart, un 25 a 11 feia molt coll a dalt qualsevol intent de remuntada.

La defensa, el rebot i el poc encert en les eleccions de tir eren els majors handicaps d’un equip, que hi posa empeny però no veia resultats a la pista. Un equip que malgrat esforços en tots els quarts no sumava. De fet, quan es trobava l’encert, l’anotació a la cistella contrari era de resposta fàcil.

Segon, tercer i quart quarts eren molt semblants, en un matx que va tenir poca història més enllà de passar pàgina en un dia on no han sortit les coses. En general, un partit desafortunat que com sempre caldrà passar pàgina el més aviat possible. Això sí, aprenent dels errors i veient el que no pot tornar a passar si volem sumar la primera victòria com a visitant.

Diumenge vinent, nova oportunitat de borrar els errors i demostrar davant la nostra afició que som un equip combatiu, treballador, solidari, entregat i competitiu. Diumenge dia 30, a partir de les 19h, el Poliesportiu ha de tornar a ser un clam per portar a l’equip a la victòria i ajudar els seus homes en moments complicats com el d’avui.

Iberostar Tenerife: Richotti (15), Uriz (3), Sekulic (12), Beiran (8) i Sikma (11) – Cinc Inicial- Tsairelis (6), Heras (8), Lampropoulos (11), Rost (5) i San Miguel (4)

Jugador més valorat Sikma amb 17 punts

BC MoraBanc Andorra: Schreiner (0), Bogris (15), Navarro (11), Green (9) i Martinez (0) – Cinc Incial- Trias (2), Bivia (5), Blanch (0) i Ivanov (10)

Jugador més valorat Bogris amb 15

Foto: Ángel Pérez