Un projecte One Team per portar els valors del bàsquet al Centre Penitenciari

Un projecte One Team per portar els valors del bàsquet al Centre Penitenciari 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“El bàsquet com a motor de cohesió, esperit de superació, treball en equip, esforç i responsabilitat” . Aquestes màximes podrien acompanyar la feina de qualsevol entrenador però en aquest cas són les que presideixen la feina de Jaume Tomàs (Coordinador dels equips de la base del club) al Centre Penitenciari. Tomàs és el responsable tècnic del projecte One Team Eurocup que el MoraBanc Andorra està desenvolupant amb interns del mòdul de penats del Centre Penitenciari d’Andorra. “És un programa de 8 sessions de les que ja s’han realitzat 5 i que conclourà amb un entrenament del tècnic del primer equip Ibon Navarro i una visita dels jugadors del primer equip amb xerrada i entrenament inclòs” ha explicat Tomàs en la roda de premsa de presentació del projecte, que ha compartit amb Francesc Tarroch, director del centre i amb Gorka Aixàs, president del Bc MoraBanc Andorra. Tomàs ha exposat que “m’he enriquit molt amb aquesta experiència i quan acabi aquest projecte seria bonic poder continuar amb aquesta col·laboració”.

El president Gorka Aixàs ha manifestat que “Una de les idees mare del nostre projecte, de tota la vida, ha estat portar el bàsquet a tot arreu on sigui possible. Ens estimem molt el nostre esport i creiem fermament que els seus valors son positius per la societat » i a afegit que « portar-los fins als interns del Centre Penitenciari és un pas més en aquest trajecte. Nosaltres només podem dir com que a club el dia a dia el marquen molt els nostres resultats però hi ha una feina innegociable que seguim i seguirem fent amb  independència de si perdem 4 seguits i guanyem al camp del Reial Madrid. Aquesta feina, ho diem sovint, és la que ens fa tenir ben posats els peus a terra”.

El director del centre penitenciari ha “agraït” al MoraBanc Andorra la col·laboració ha destacat “els beneficis d’activitats d’aquest tipus per persones que estan privades de llibertat”.

El programa l’han seguit fins ara 12 interns. Les sessions amb els jugadors i cos tècnic se celebraran a finals de novembre.

 

 

Close Cart
Back to top