Un relat perfecte. Fins i tot el cel ha donat un cop de ma després de llevar-se avui ben fosc i ennuvolat. La Festa de presentació del MoraBanc Andorra ha estat un èxit avui amb molta gent i el que és encara millor, molt bon ambient. Miressis on miressis els somriures eren la nota predominant d’una celebració que ja s’ha convertit en un clàssic de cada estiu. La Festa, com sempre possible gràcies a l’ajuda del Comú d’Andorra la Vella, ha estat rodona perquè , a més, els jugadors i el cos tècnic han estat el gran atractiu com a traca final però hi ha hagut moltes més elements d’interès.

D’entrada el club ha presentat el nou equip que entrarà en competició aquesta temporada,el MoraBanc Andora de jugadors amb discapacitat intel·lectual que s’ha pogut fer gràcies a l’acord amb l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. La il·lusió desbordant dels integrants de l’equip ha contagiat a tothom. L’equip el dirigirà Joaquim Pujol, amb Ivan Gelabert d’ajudant, i entrarà aviat en competició. Sense dubte ha estat el moment màgic del matí. Però n’hi ha hagut més de intensos. Com rebre amb una gran ovació el nou grup d’animadores, les Snow Cheers, dirigides per Tamara Martos i Natàlia Gambin que han pujat a l’escenari i han fet una coreografia.

Els Pali, el grup de rumba andorrà, ha actuat també i fins i tot ha presentat una cançó dedicada al bàsquet i al hashtag d’aquesta temporada #CapiCor. Els Pali han aconseguit que tothom cantèsm ballès i piqués de mans. I mentre tot això passava, l’emblema de sempre, ha estat una cistella al bell mig de l’Avinguda Meritxell.

I al final han aparegut els jugadors un per un. Tyson ha estat el més tímid, Walker ha xerrat en català, el MaiPor ha sonat molts cops i Moussa ha mostrat les seves capacitats de showman com sempre, o com mai perquè sembla que cada dia està més còmode en aquest paper i cada dia connecta més amb els aficionats. El tècnic Ibon Navarro ha enviat un missatge il·lusionant i alhora ha llançat un compromís als aficionats “us prometem treball”.

El MoraBanc comença la lliga dijous vinent a la pista del València Basket. Dissabte de la setmana vinent