El Bàsquet Club MoiraBanc Andorra i Unicef seguiran units la temporada vinent. La continuïtat de l’acord s’ha comunicat aquest matí en la roda de premsa de balanç de la temporada 2015-16. “El bàsquet ens dona molta visibilitat i estem molt contents de com han anat les coses, a més hem arribat als 10.000 euros que teniem previstos amb les diferents accions realitzades” ha explicat en roda de premsa Marta Alberch, directora d’UNCEF Andorra. Durant la temporada, el BC MoraBanc Andorra va destinar tota la recaptació del partit contra el Fuenlabrada a UNICEF, va organitzar el partit contra el VPC Andorra ‘Champìons for UNICEF’ i també donarà un euro per cada carnet d’abonat. La suma d’aquestes i d’altres accions arriba als 10.000 euros.
“Per nosaltres és gairebé una obligació més que una opció col·laborar amb entitats com UNICEF, estem molt satisfets amb com han anat les coses i fins i tot pensem que es pot pensar en ser més ambiciosos en el futur” ha manifestat el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs.
Els 10.000 euros recaptats aquesta temporada es destinaran al projecte d’UNICEF de la República del Congo, una iniciativa destinada sobretot a millorar l’educació en la població autóctona.