UNNIC, reforç de luxe

UNNIC, reforç de luxe 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra i UNNIC Andorra arriben a un acord de patrocini per a la recta final de la temporada.

 

El centre d’oci fa una aposta clara pel projecte del MoraBanc Andorra, i recolza l’entitat en el tram final de la temporada, un tram decisiu per als objectius de l’equip.

 

UNNIC mostrarà la seva imatge a un dels suports més visibles del pavelló com són els protectors frontals de cistella. Un suport exclusiu i d’àmplia visibilitat tant per als assistents a la BMB com per a les retransmissions televisives.

 

Però no només el centre d’oci tindrà presència als protectors de cistella sinó que gaudirà de minuts de LED, tant a TV com a Contra Utv, animacions a pista per promocionar la millor oferta lúdica del Principat d’Andorra i posarà nom a la Fan Zone prèvia als dos partits que resten a Andorra fins finalitzar la temporada. Per tant, us esperem a tots a la Fan Zone UNNIC del MoraBanc Andorra.

 

Per últim, el darrer partit de la temporada, davant el Valencia Basket, serà patrocinat per UNNIC. Un partit on el centre d’oci té preparades un seguit de sorpreses, activacions per fer-nos passar un moment UNNIC.

Close Cart
Back to top