Vallnord – Pal Arinsal i BC MoraBanc Andorra uneixen els seus camins

Vallnord – Pal Arinsal i BC MoraBanc Andorra uneixen els seus camins 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dues institucions de referència en el món esportiu andorrà han arribat a un acord de col·laboració. L’estació de Vallnord – Pal Arinsal es converteix des d’avui en col·laborador oficial de l’equip de BC MoraBanc Andorra.

Vallnord – Pal Arinsal i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han donat a conèixer aquest matí a les pistes d’esquí de Pal, a la Massana, el nou contracte a través del qual l’estació passa a convertir-se en un dels patrocinadors del club. L’aliança ha estat fixada amb una esquiada del director del domini, Josep Marticella, i del president de l’equip, Gorka Aixàs, una baixada simbòlica amb què s’inaugura un acord per al termini d’una temporada.

La constant cursa de les estacions de la Massana per a mantenir-se entre els dominis esquiables de referència i la creixent valoració del BC MoraBanc Andorra com a resultat de la seva evolució, ha portat a les dues institucions esportives a tancar un contracte de patrocini. Amb aquest pacte, el BCA rep el suport de l’estació per a seguir la gran trajectòria assolida les darreres temporades. Josep Marticella, que ha reconegut la progressió de l’equip i s’ha mostrat convençut de la continuïtat de l’èxit, ha posat en relleu el valor d’aquest pacte. Per al director de Vallnord – Pal Arinsal es tracta d’una associació entre dues de les entitats més importants del món de l’esport a Andorra amb la qual, a més a més, es dóna a conèixer la marca Vallnord a una lliga de referència com és la Lliga Endesa.

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha agraït el suport rebut des de l’estació. Aixàs veu en aquesta nova col·laboració un acte de distinció del recorregut de l’equip i assegura que el BCA sempre ha d’estar lligat amb les marques més importants del país i sobretot, en aquelles que suposen sumar pel país fora de les nostres fronteres. I VallNord – Pal Arinsal ho és.

El contracte de patrocini entre Vallnord – Pal Arinsal i BC MoraBanc Andorra també tindrà repercussió en els seguidors del bàsquet.

L’estació serà el patrocinador i donarà nom a un dels partits més importants de la temporada, el què tindrà lloc entre el BC MoraBanc i el FC Barcelona Lassa el proper 21 de gener. L’estació sortejarà entre l’afició diversos productes amb els quals gaudir de les seves instal·lacions, tant els mesos de neu com a l’estiu, amb Vallnord Bike Park la Massana i la mountain bike com a protagonistes.

Close Cart
Back to top