Vallnord – Pal Arinsal i el BC MoraBanc Andorra amplien temporada

Vallnord – Pal Arinsal i el BC MoraBanc Andorra amplien temporada 2560 1920 BC Morabanc Andorra (web oficial)

L’estació de Vallnord – Pal Arinsal renova el seu acord de col·laborador oficial del BC MoraBanc Andorra.

Les dues entitats han donat a conèixer aquest matí a les pistes d’esquí de Pal, a la Massana, el nou contracte de renovació a través del qual l’estació continuarà aquesta temporada com un dels patrocinadors del club. L’aliança ha estat fixada amb una de les activitats de l’estació entre el director del domini, Josep Marticella, i del president de l’equip, Gorka Aixàs. Un acte que ha acabat amb l’intercanvi de samarretes entre les dues parts.

L’acord ja és efectiu des del passat setembre, però no ha estat fins avui, que s’ha fet la roda de premsa oficial, ja que les dues parts volien tornar a fer visible l’acord amb unes condicions hivernals perfectes.

Amb aquest pacte, el BCA rep el suport de l’estació per a seguir la gran trajectòria assolida les darreres temporades. Josep Marticella, considera que la vinculació entre les dues parts només pot ser sinònim de creixement i d’èxits. Per al director de Vallnord – Pal Arinsal es tracta de seguir la vinculació entre dues de les entitats més importants del món de l’esport a Andorra amb la qual, a més a més, es dóna a conèixer la marca Vallnord a una lliga de referència com és la Lliga Endesa i més enllà com l’EuroCup.

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, reconeix que suports com el de Vallnord – Pal Arinsal són vitals per al creixement esportiu i social del club. Afegint que unir-se a marques referència de país sempre és l’objectiu del BC MoraBanc Andorra.

El contracte de patrocini entre Vallnord – Pal Arinsal i BC MoraBanc Andorra també tindrà repercussió en els seguidors del bàsquet. L’estació, com la temporada anterior, serà el patrocinador i donarà nom a un dels partits més importants de la temporada. Aquesta vegada serà el què tindrà lloc entre el BC MoraBanc i el Reial Madrid el proper 3 de Març. L’estació sortejarà entre l’afició diversos productes amb els quals gaudir de les seves instal·lacions, tant els mesos de neu com a l’estiu, amb Vallnord Bike Park la Massana i la mountain bike com a protagonistes.

Close Cart
Back to top