Ibon Navarro i la resta del seu equip tècnic del BC MoraBanc Andorra, seguiran per tercer any consecutiu, vestint la marca Hugo Boss, gràcies a l’acord de renovació amb el Grup Via Moda. El referent de moda a Andorra, torna a confiar amb el projecte del MoraBanc Andorra i seguirà com a proveïdor oficial de l’equip a la Lliga Endesa i EuroCup. Els tècnics tornaran a dirigir a l’equip des de la banqueta andorrana, amb l’elegància i la comoditat que aporten els vestits d’home Hugo Boss. Els membres de l’staff tècnic van rebre els seus uniformes a la botiga Urban de Via Moda, on van ser acollits pels assessors de la botiga i pel Director del Grup Via Moda, Joan Prat.

Aquest acord, no només vestirà a l’Staff Tècnic, sinó que implicarà el patrocini de Via Moda en la “Jugada + Elegant” a les xarxes socials del club i també al concurs “Triple de moda” durant un dels temps morts dels partits de local, on els concursants hauran d’encistellar des d’una distància considerable, per optar a emportar-se de premi, una atractiva targeta regal Via Moda. Un concurs que esperem poder tornar a realitzar ben aviat desprès de la situació provocada per la COVID 19.

A més, els socis del club gaudiran d’un descompte extra a la seva targeta Via Moda, sempre que presentin el seu carnet a les oficines del grup de moda d’Andorra.  A Via Moda trobaràs les teves marques favorites i les més actuals del moment. Una amplia selecció de botigues i un personal disposat a fer-te gaudir de lo millor de la moda 2020-2021. Com en anteriors temporades, Via Moda i el BC MoraBanc Andorra tornaran a sumar esforços per assolir el màxim nombre d’èxits, a través de l’elegant banqueta andorrana.