El base Víctor Sada té l’alta i estarà entre els convocats pel partit de demà a la pista del Movistar Estudiantes. El jugador ha completat una recuperació sorprenent de l’operació d’hèrnia discal lumbar a la que va ser sotmès batent les expectatives de rehabilitació en un mes. El dia 10 farà dos mesos que el van operar.

Sada va jugar els dos primers partits de lliga amb el MoraBanc Andorra, a la pista de l’Unicaja i a la BMB contra el Bilbao i just abans del partit contra cel Laboral Kutxa va causar baixa per estar enganxat de l’esquena. L’equip de Joan Peñarroya, per tant, ha disputat pràcticament tota la lliga fins ara sense un dels jugadors cridats a ser un referent i copcapità amb Marc Blanch.

El, doctor Sergi Francisco, el traumatòleg del club, ha manifestat que “la recuperació ha anat més ràpid del que esperàvem” i ha afegit que “ després de comprovar que ha desaparegut el dolor de ciàtica i que els punts han cicatritzat perfectament, el jugador ha fet una gran feina amb el preparador físic Miguel Àngel Rodellar per posar-se a punt”.

Víctor Sada estarà a disposició del tècnic en la mini gira d’aquesta setmana(Madrid i Santiago de Compostela) i debutarà a casa el 18 de gener contra el seu equip de sempre, l’FC Barcelona.