Aquest cap de setmana té lloc a Andorra l’esdeveniment social més important del país, la Fira d’Andorra la Vella, que acostuma a concentrar tota l’activitat econòmica i social de casa nostra i on hi som cada any amb un stand.

Aquest any òbviament i com sempre amb promocions i visites dels protagonistes. Els jugadors i cos tècnic del primer equip assistiran a la Fira demà per la inauguració. Entre les 11 i les 12 els tindreu a tots allà. El cap de setmana no podran perquè hi ha partit de lliga a Sevilla. Qui si passarà per allà serè el Brut. L’estimada mascota del club serà a la Fira dissabte a la tarda entre les 17 i les 20h.

La promoció que es fa a la Fira, com acostuma a ser habitual, és d’aquelles salvatges. Les entrades dels partits de la segona volta que queden a Andorra es podran comprar al 50% de descompte només a la Fira. I també, només en el nostre stand, et podràs fer un abonament de temporada amb un 10% de descompte.

La gran atracció de l’stand serà un servei de fotomatón gratis per tots els visitants que en vulguin gaudir. Seran Fotos CapiCor en una proposta patrocinada per Superdry. Entre totes les persones que participin se sortejarà una samarreta signada pels jugadors del primer equip i un val de compra de 50 euros a Superdry.