Les proximitat de les festes de Nadal és sempre una bona ocasió per compartir i oferir uns moments de companyia. Moments on has de donar tot allò que estigui a les teves mans. El que no saps és que aquests moments se’t tornen multiplicats per molt més. Moments que t’omplen d’ànim, d’estima, de admiració…moments que t’omplen de vida.

El BC MoraBanc Andorra no ha volgut deixar passar l’ocasió de compartir aquests moments amb diverses visites a institucions i entitats del país. Totes elles, realment enriquidores.

La primera d’ella va tenir lloc el passat dimarts, amb un dinar a l’Hostal Calones d’Andorra la Vella. Una visita als padrins de la capital on vam compartir molt més que taula, vam compartir xerrades, històries, anècdotes i sobretot vivències entre part de la plantilla i la nostra gent gran. Una experiència molt gratificant.

Per un altre costat, a primera hora de la tarda de dijous, era el torn de visitar l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Una visita realitzada per part de la plantilla, el cos tècnic i la directiva. Una visita a l’Escola on portàvem joguets per als més petits i moments de joc per als més grans. Jugadors i residents a l’Escola han compartit una de les visites més especials del club. Una trobada on segurament els membres de la nostra entitat han sentit l’estima de més a prop, d’on han aprés més i sobretot, d’on s’han omplert de més energia per seguir endavant en aquesta temporada.

Abans de l’entrenament de la tarda, ha estat el torn del tradicional acte amb la base del club, en el Festival de Nadal de les escoles esportives d’Andorra la Vella. Els jugadors del primer equip han compartit uns minuts d’entrenament amb els més petits. Somriures, jocs, esmaixades, passades…en general una tarda de diversió entre la base del MoraBanc Andorra i el primer equip de la Lliga Endesa.

Tots ells moments màgics previs a les Festes de Nadal. Tots ells moments on l’equip és el que ha sortit més enriquit. Veterania, il·lusió i admiració…tres conceptes que ens col·loquem a la nostra motxilla per agafar forces de cara a la continuïtat de la temporada.