Viu una experiència de neu a la BMB

Viu una experiència de neu a la BMB 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Vols viure una experiència única a GrandValira? Vols saber què se sent gaudint de tot el ventall de sensacions que proporciona el domini esquiable més gran dels pirineus?

A pocs dies perquè la neu s’apoderi de l’escenari i vingui per quedar-se durant uns mesos, GrandValira et dóna l’oportunitat de ser el protagonista d’una situació reservada als molt afortunats. Un dia complet a l’estació gratuït i gaudint de tots els serveis al més alt nivell. En definitiva, un regal sensacional.

Però, per aconseguir-lo s’haurà de competir. En esquí. I en bàsquet. De fet tot a l’hora i al parquet de la Bombonera. En els tres propers partits a casa, el descans serà l’escenari d’un slàlom. Amb les seves portes de competició òbviament. Vestits per esquiar, els concursants hauran de fer el millor temps travessant la pista dues vegades botant la pilota i fent cistella. L’espectacle promet. Hi haurà 8 participants que s’aniran eliminant fins decidir el campió en el descans del partit contra l’Fc Barcelona Lassa del dia 11 de desembre. Tots els concursants tindran premi.

Els interessats en concursar es poden inscriure enviant un whatsapp al 00376321934 o un correu electrònic amb el seu nom i número de telèfon a premsa@bca.ad

S’apropa la neu, també al bàsquet. Aprofita-ho i viu una experiència única amb GrandValira.

Close Cart
Back to top