“Volem ser competitius a la Lliga Endesa”

“Volem ser competitius a la Lliga Endesa” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

03/10/14

El MoraBanc Andorra torna a la millor Lliga d’Europa. L’equip andorrà afronta el retorn amb la il•lusió del que acaba d’arribar amb els grans i sabedor que pot donar molt a parlar dins la Lliga Endesa. Almenys així ho afronta la plantilla d’un BC MoraBanc Andorra que debuta a la temporada 2014-2015 fora de casa però sense renunciar a res.

El MoraBanc Andorra afronta el primer partit de la Lliga Endesa a una de les pistes més complicades de la competició, el Martin Carpena de Màlaga. Un equip que va acabar quart la temporada passada i que serà un rival dur per començar la Lliga Endesa.

A la prèvia de la jornada 1 de la Lliga Endesa aquestes són algunes de les declaracions dels protagonistes:

JOAN PEÑARROYA (Tècnic del MoraBanc Andorra)

“És evident que és un partit especial per al club, és el primer de la lliga, el primer moment on volem demostrar que tenim un lloc a aquesta lliga i volem ser competitius a la Lliga Endesa”.

“Arribem sense problemes físics, i arribem amb tota la il•lusió del món i sabent on anem a jugar. Anem a Màlaga, un equip de Eurolliga, que l’any a passat va quedar quart i que aquest any s’ha reforçat bé i segur serà més potent. És un equip de primer nivell i haurem d’evitar que es trobin còmodes a la pista i marcar el nostre estil, sent l’equip que venim sent al llarg de la pretemporada”

“Estem molt contents, i satisfets, ja que una de les fites més importants de la Lliga Catalana era donar una imatge que engresques i això ho hem aconseguit. Ara bé, encara no hem començat la lliga, que encara hem de demostrar moltes coses”.

MARC BLANCH (Jugador del MoraBanc Andorra)

“Amb moltes ganes i il•lusió de competir ja a la pista ACB. A una pista complicada on hi ha un equip de Eurolliga i que s’ha reforçat molt bé. Haurem d’estar al 100% si volem competir”.

“Arribem bé, estem acostumats a un ritme d’entrenaments alt i crec que arribarem bé”.

“Molt content de poder tenir un altra oportunitat d’estar a l’ACB. Aprofitar l’oportunitat i aportar el millor de mi per ajudar a l’equip”.

UNICAJA DE MÁLAGA vs MORABANC ANDORRA
Jornada 1 Lliga Endesa
Martin Carpena (Màlaga)
Diumenge 5 d’Octubre a les 18h

Close Cart
Back to top