1 Per què l’opció d’Andorra? Què t’ha fet decidir-te?

Em vaig decidir per Andorra perquè sentia que era el millor lloc per a mi com a jugador i persona. La meva família estava buscant un lloc on l’equip i els fans fossin com de la família, i crec que hem trobat això a Andorra

2 Segona experiència a la lliga ACB, com és aquest Whittington que torna a la Lliga Endesa?

Tenir una mica d’experiència a la Lliga Endesa m’ajudarà a ser millor jugador. Veureu un jugador d’equip amb confiança, que sap el que ha de fer per guanyar partits complicats.

3 Com es defineix Whittington com a jugador? Què és el que oferirà a l’afició?

Els fans d’Andorra poden esperar un jugador que treballa dur que mai es dóna per vençut i que fa qualsevol cosa per guanyar. També veuran que sóc un gran tirador i tinc prou bon maneig sota els taulers.

4 Objectiu personal i d’equip

Tinc certs objectius personals com totes les temporades. Però aquests objectius no són tan importants com els que tinc i tenim com a equip. Vull que siguem un equip que estigui en la conversa de “millors equips de l’ACB”. Vull jugar la copa del rei, els play-offs i semifinals de la lliga Endesa. Espero molt d’aquesta temporada i estic ansiós d’arribar i ajudar a complir aquests objectius.

5 Mai Per … què pensa del nostre crit de guerra?

M’encanta el crit de guerra, és exactament el que hem de fer aquest any per aconseguir les nostres metes! Mai Por!