Xavi Luque assisteix al Clínic “Desmontando al Entrenador Ayudante”

Xavi Luque assisteix al Clínic “Desmontando al Entrenador Ayudante” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El segon entrenador del MoraBanc Andorra, Xavi Luque, serà un dels participants al segon clínic “Desmontando al Entrenador Ayudante”. Un clínic al qual també hi assistirà el tècnic del Sènior “B” i seleccionador nacional d’Andorra, David Eudal.

Un esdeveniment organitzat pel club de la Liga Endesa, Rio Natura Monbus i la Federació Galega de Baloncesto. Un clínic que tindrà lloc durant el divendres 18 i el dissabte 19 a la ciutat gallega de Boiro, concretament al “Complejo Polideportivo A Cachada”.

Xavi Luque i David Eudal participaran amb una gran representació dels segons entrenadors de la Lliga Endesa, entre altres competicions. De fet, la temporada passada, el clínic, que es celebrava per primera vegada va reunir a més de 140 participants. Assistents que van gaudir de les ponències on es van tractar diferents aspectes específics per al treball de l’entrenador ajudant. Aquesta segona edició seguirà la mateixa dinàmica i comptarà amb conferències de, entre altres tècnics, Jordi Fernández (entrenador ajudant Cleveland Cavaliers), Federico Fucá (entrenador ajudant de Virtus Roma), Diego Ocampo (entrenador ajudant Cajasol), de Agustí Julbe (ex entrenador ajudant del FC Barcelona) o de Juancho Armental (psicòleg esportiu).

El segon entrenador del MoraBanc Andorra, Xavi Luque, i el tècnic del “B”, David Eudal, podran copsar de primera mà les experiències que en el cas de Luque viurà la propera temporada. Un Luque que aquest mateix dijous també participa al Campus de bàsquet de l’equip que el va endinsar al món del bàsquet, el CE Gelida. Allà Luque comparteix xerrada i entrenament amb els joves jugadors.

Comunicació MoraBanc Andorra

Foto: Martin Imatge

Close Cart
Back to top