(58-48) Jaime guia l’equip a una victòria balsàmica

(58-48) Jaime guia l’equip a una victòria balsàmica 720 480 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra ha obtingut avui una victòria tant necessària com treballada contra Iberostar Tenerife. El 58-48 final revela que la identitat del partit ha estat clarament metal·lúrgica, pesada, dura, industrial. I en aquest bosc de dificultats generat per les defenses, al final els tricolors han acabat treien profit gràcies a la demostració de defensa i sobretot de caràcter mostrada en pista. El nivell de desencert en alguns moments (tot i admetre els mèrits defensius dels dos equips) ha estat alarmant i el millor que han fet els de Peñarroya es no cedir en cap moment al desànim que es podia generar veient que les coses no sortien en atac. Al contrari, com més lluny es veia el cim i més cops s’entrebancava l’atac, més esforç i convicció hi posaven els de Peñarroya. El rival, un sòlid Iberostar Tenerife, no ha aprofitat l’oportunitat de sentenciar el matx en un parell de moments molt complicats del MoraBanc i al final hi han acabat pagant car. La victòria resulta fonamental per apuntalar la moral d’un equip que venia de tres derrotes consecutives i d’oferir mala imatge en les dues darreres. I tal i com s’ha produït (el temps ho dirà) podria ser un punt d’inflexió en la confiança de l’equip. A banda de la consistència de la proposta del MoraBanc no es pot negar que en el darrer quart hi ha hagut un jugador il·luminat que ha guiat els seus companys cap a la victòria: Jaime Fernández. El base madrileny ha assumit la responsablitat i ha estat el que ha destrossat el partit  amb les seves cistelles a l’inici dels darrers 10 minuts. Fernández ha acabat amb 19 punts i 23 de valoració gràcies també a les 5 assistències que ha donat. Bon partit també d’Oliver Stevic amb 11 de valoració i de Waker amb 10. En valoració el MoraBanc ha guanyat 61-42 en una clara mostra que la fe i la feina han tingut també traducció a l’estadística.

Un repàs a l’evolució del marcador indica que fins el “Moment Fernández” tot ha estat molt complicat: 3-7, 5-13, 7-19, 18-23, 21-29, 34-35, 47-40 i 58-48. El marcador al descans, 18-23, deixava ben clar que estàvem davant d’un partit gris i per valents. Per sort, a falta d’espectacle, la versió pencaire dels de Peñarroya els ha fet mereixedors de la victòria, la segona de la temporada.

Dimarts (dema passat vaja!), la vida continua amb un altre partit d’Eurocup a la Bombonera. Els tricolors rebran el Paris Levallois Metropolitans a les 20h.