Va ser un vespre ben maco. Regat de literatura, somriures i molt bàsquet. El joc que estimem 2 ja fa vida a les llibreries i seguirà el seu camí com a tercera obra d’una col·lecció que ja comença a fer patxoca. Fa tres anys Tu estàs sonat apareixia per relatar els darrers anys d’existència del club i el seu ascens des de les catacumbes fins a l’elit. L’any passat El joc que estimem va posar en joc els relats curts i aquesta és la via que es torna a triar per un llibre que donarà tot el que recapti a Unicef.

El Comú d’Escaldes-Engordany va cedir un espai fantàstic i l’acte va fluir tot solet amb la presència de tots els jugadors del primer equip, que estaven allà per donar suport al prologuista del llibre. Tnanasis Antetokounmpo, autor de Cercles, una autèntica declaració d’intencions sobre com la vida t’acaba retornant allò que tu li dones. El jugador grec va ser el darrer a aparèixer a l’escenari i ho va fer per “donar les gràcies al club i al país, em sento part no només del meu equip si no també d’aquest país”. Antetokounpo, que aviat es va posar el públic a la butxaca va admetre que “els darrers dies no han estat gaire bons i aquest acte m’ha alegrat, gràcies tots per haver vingut”.

La resta d’autors excepte Xavier Saisó i Jordi Robirosa van estar ahir a la presentació i van compartir que els havia mogut a fer els seus relats. La llista és heterogènia i farcida d’amor al bàsquet amb ficció i crònica a parts iguals. Amb històries dures i divertides, totes amb l’amor al bàsquet com a fil conductor. La llista d’autors la formen Francesc Solana, Gabriel Fernàndez, Marc Mundet, Xavier Saisó, Jordi Robirosa, David Gálvez, Noemí Rodríguez, Pati Molné, Ludmilla Lacueva, Jaume Tomàs, Eric Bartolomé, David Eudal, Paco Vázquez i Antoni Caus.

El joc que estimem 2 es pot trobar a totes les llibreries del país i també es pot comprar al club.