(1-0, 107-76) El Madrid pica primer i pica fort

(1-0, 107-76) El Madrid pica primer i pica fort 2048 1423 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La història és preciosa. Un projecte esportiu jove a la Lliga Endesa es classifica pel playoff pel títol emulant les gestes dels anys 90 quan el club havia escrit les seves pàgines més glorioses. I aquest és el fil del relat. Però en aquestes grans epopeies ( i una temporada esportiva ho és per diversitat i per llargada) sempre hi ha dies agres. I això va passar ahir al Wizink Center. És molt maco jugar el playoff contra el Reial Madrid, un dels millors equips d’Europa i anar pit descobert a creuar les espases com havia passat en els tres partits anteriors decidits del costat blanc però amb pròrroga. Però al final, algun dia tindràs una actuació discreta i el rival es destrossarà, com ha fet amb tants i tants rivals durant aquesta temporada a Espanya i a Europa. El 107-76 final és una radiografia perfecta del partit. Només cal mirar el resultat dels tres quarts (25-19, 27-19, 29-18 i 26-20). Amb una evolució del marcador així només queda repassar el nom dels jugadors que han fet més mal. I en aquest sentit Llull amb 15 assistències ha ofert un recital de generositat sense veure’s obligat a destapar el repertori de llançaments. Felipe Reyes ha fet un 20 de valoració amb 12 punts i 6 rebots i Anthony Randolph s’ha marcat un d’aquells partits en què amb llampecs localitzats és capaç de plantar-se en 18 de valoració. És el Madrid i enfocat, tots han remat en la direcció que tocava i han apagat ràpid els intents de reacció, pocs, que ha tingut el MoraBanc Andorra.

Els de Peñarroya han patit molt en el tir lliure (13/24) i s’han vost clarament superats en el rebot (41/29). I quan les coses s’han posat molt coll amunt a l’equip li ha faltat un punt de rebel·lió per veure si es podia forçar un altre escenari. No era fácil. El millor, com gairebé sempre, ha estat Gio Shermadini que ha valorat 25 amb 21 punts i 6 rebots. Stevic ha estat a bon nivell amb 14 punts i 7 rebots i Thanasis Antetokounmpo ha fet un bon partit amb 16 punts, 3 rebots i 4 assistències. Cal destacar també la contribució de Guille Colom que ha mostrat desimboltura en els minuts que ha jugat i ha acabat amb 7 punts.

Sigui com sigui els 31 punts de diferència només tenen una traducció immediata en el marcador del playoff. 1-0. Prou. Si el MoraBanc guanya per un punt i en el darrer segon els blancs a la Bombonera, el playoff estarà 1-1. Cal creure que és possible perquè aquets equip ha demostrat que a casa és capaç de tot. Demà a les 20h a la BMB, #MaiPor

Close Cart
Back to top