(102-92) Éxtasi a la Bombonera

(102-92) Éxtasi a la Bombonera 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

L’esport té aquestes coses, després d’una setmana més aviat grisa en què l’equip intentava pair no haver-se classificat per la Copa avui al parquet de la Bombonera el MoraBanc Andorra s’ha regalat una d’aquelles nits per recordar sempre. Un d’aquells dies que sustenten el somni fet realitat fa gairebé 4 anys quan el club va tornar a jugar amb els grans a la Lliga Endesa. Els de Peñarroya han guanyat per 102-92 el Fc Barcelona Lassa en un partit que ha tingut sabor tricolor de punta a punta. S’havia parlat a la prèvia de la importància de la posada en escena i avui ha estat sensacional amb un protagonista inesperat. Landing Sanè portava 12 punts en els primers 4 minuts de partit i de la seva ma l’equip ha entrat al partit com un avíó. 8-0, 17-9 i compte, al final dels primers 10 minuts 33-14. Però era tant maco el tema que no podia durar eternament, almenys no en progressió, no davant del Barça. El segon quart ha estat el millor moment dels visitants. Ajustant en defensa i amb un Heurtel exquisit, el Barça s’ha arribat a acostar a 4 punts, 39-35. Però no ha arribat més enllà. Al descans 45-39.

Tot per fer. I encara que sembli mentida, aquesta reacció no culminada del Barça li ha anat bé al MoraBanc. El fet de veure els de Sito Alonso a prop ha provocat que els tricolors veiessin clar que calia seguir produint i produint. I això ha fet l’equip andorrà. Fer molt bàsquet i defensar molt dur tancant camins un Barça que no se sentia gens a gust. I un alter cop han tornat les diferències. Un 66-47 en el minut 25 indicava que l’escapada era bona. Però calia confirmar-la i això han fet els de Peñarroya mostrant-se sòlids per mantenir el Barça suficientment lluny. Si fos boxa diríem que el MoraBanc no ha deixat els blaugranes entrar a la seva guàrdia. I així, amb una innegable sensació de superioritat el matx ha anat avançant cap a una conclusió inesperadament còmoda. La recta final el Barça ha mostrat orgull i ha deixat la diferència en uns 10 punts més honorables.

Des del punt de vista individual el partit ha estat dels que agraden a Peñarroya. Molta gent connectada i molta gent contribuint. El màxim anotador amb 19 punts ha estat Jaime Fernández amb 19 i 6 assistències, Blazic ha valorat 20 amb 18 punts i menció especial mereixen els 17 punts de Landing Sanè. Shurna ha aportat també 10 valuosos punts.

El Bc MoraBanc Andorra visita dissabte vinent el Montakit Fuenlabrada i el proper partit a casa el rival serà el Reial Madrid el dissabte 3 de febrer a les 19h.