(102-98) Els detalls decideixen a Sevilla

(102-98) Els detalls decideixen a Sevilla 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota ingrata del MoraBanc Andorra aquesta nit a la pista del Coosur Betis per 102-98 en el debut a la lliga Endesa. Ingrata perquè s’ha perdut a la pròrroga havent tingut opcions importants de guanyar i havent estat protagonistes, juntament amb els locals, d’un d’aquells carrussels d’emocions que tant agraeixen els aficionats i que tant detesten els cardiòlegs. I derrota que no es pot dir que sigui injusta perquè en el duel dels detalls, els que defineixen aquests partits, el Betis ha fet una miqueta més. Molt poquet però una mica més. A més, el partit ha tingut un moment realment màgic, d’aquells que es recorden per sempre si el partit cau del teu costat però desgraciadament no ha estat el cas. Amb 90-87 al marcador Clevin Hannah ha enviat el partit a la pròrroga empatant-lo a 90 en una acció sensacional, un triple de 9 mestres. En el temps extra el base local Carrington ha entrat en combustió i ha estat el jugador clau per retenir una victòria que amb els mesos pesarà igual que les altres però que avui sabrà molt bé als de Joan Plaza perquè és el primer partit de lliga.

El cert és que avui el MoraBanc Andorra ha pogut perdre, fins i tot clarament, quan en la segona part estava 15 a sota en el marcador i ha tingut el partit molt a prop quan en la recta final estava 6 per sobre. Alguns diran que això és el bàsquet. I tindran raó. Els d’Ibon Navarro han començat força bé el partit però han vist com el Betis es posava les piles i trobava moltes maneres de fer mal a la defensa tricolor. El 44-38 del descans era un avís que calia fer més. El 59-44 del tercer quart no era un avís, ja era una alarma. I l’equip ha reaccionat. Amb Tunde com a gran exponent en defensa, el MoraBanc ha acabat el tercer quart cedint només per un punt. I el darrer quart ha arrencat amb intercanvi de cops fins que el MoraBanc ha semblat fer-se amb el control. Ho ha semblat, el Betis encara tenia arguments i els ha exposat. Tunde ha valorat 20 amb 13 punts i 7 rebots. Ha estat el millor de l’equip avui amb Hannah i Noua anotant 19 punts i Miller Mc Intyre 17. El MoraBanc torna demà cap a casa i a partir de dlluns tocarà preparar el partidàs de divendres a casa (21h30) contra el Real Madrid.