(110-91) Victòria històrica contra el Brescia

(110-91) Victòria històrica contra el Brescia 1540 1414 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra ha viscut avui una nit ben bonica. Per una banda els d’Ibon Navarro han derrotat per 110-91 el Germani Brescia Leonessa italià en el segon partit de l’Eurocup. Per l’altra, els 110 punts anotats són rècord en la història ACB del club. Mai abans s’havien anotat tants punts en un partit. Si se li dona una volta el mèrit del rècord és encara més gran si es té en compte que s’ha aconseguit en un partit sense cap pròrroga. Per altra part, el MoraBanc ha acabat passant per sobre dels italians, com una piconadora en el darrer quart, però fins ben entrat el tercer període ningú no hagués apostat que el partit acabaria amb aquets festival tant extraordinari. I amb nom propi, Reggiie Upshaw, que no acabava d’arrencar, ha anotat 29 punts bi ha agafat 5 rebots en una exhibició de les que es recorden dies i que sempre quedarà vinculada al dia que es va fer rècord de punts.

El partit ha estat difícil i l’ha marcat la zona dels italians. Ja se sabia, però encara que tothom estès avisat no és habitual veure un equip fent zona tants i tants minuts. Afecta el joc i no sempre a favor de l’equip que la practica, que avui marxa del país amb 110 punts encaixats. La recepta del MoraBanc ha estat ritme alt i verticalitat. El que pot conduir en ocasions a la precipitació però que ha impedit que el Brescia dominés per complet el matx. Els visitants al màxim que han arribat és a interrompre i complicar les coses als tricolors. Fins i tot han capgirat en el segon quart però s’ha de dir que si alguna cosa està distingint aquest MoraBanc Andorra és la personalitat amb que gestiona els mals moments sabent que els partits acabaran proporcionant oportunitats si es treballa dur. El primer quart ha acabat 23-19, al descans les coses estaven 47-43 i el tercer ja ha acabat amb un 75-69 que pel Brescia ja era un petit avís del vendaval que li venia a sobre. Triples, ritme i gana. I al final 110-91, una victòria històrica. A banda d’Upshaw cal remarcar també els 20 punts de Jelínek i els 17 de Shurna.

I això no para, l’alegria aviat quedarà sepultada per la necessitat de preparar el millor possible el partit de dissabte a les 18h15, un altre cop a la BMB, contra el Baxi Manresa.

Close Cart
Back to top