Istanbul serà un repte apassionant

Istanbul serà un repte apassionant 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nou repte en aquesta temporada frenètica pel MoraBanc Andorra. Quan encara ressonen en la ment dels jugadors els darrers bots de la pilota ahir a l’Olímpic de Badalona, l’equip es posa en marxa aquest matí per viatjar cap a Istanbul. El repte en aquest cas, i per tancar la primera volta de l’Eurocup és el líder del grup després d’haver guanyat tots els partits fins ara, el Darussafaka (dimarts 18h15 hora andorrana, TV a RTVA i ràdio a RNA). Més enllà de les opcions de classificació dels tricolors i de com creixerien en cas de donar la sorpresa i guanyar a Istanbul, el tema a dia d’avui en el cas de l’equip andorrà és aconseguir mantenir una continuïtat saludable. En una setmana positiva en general (sobretot perla millora defensiva) el partit perdut a Badalona s’ha creuat pel mig i per la manera com es va perdre caldrà fer net i aconseguir retornar la idea que va fer que es guanyés amb solvència Tenerife i París.

Dirigit des de la banqueta per un campió de l’Eurolliga i subcampió de l’NBA com David Blatt (amb els Cleveland Cavaliers) i amb Scott Wilbekin i Will Cummings com a estandards els turcs son un rival temible que la setmana passada van guanyar de 29 punts a la pista dle Torino, on el MoraBanc va perdre fa tres setmanes. Per part tricolor serà el darrer partit abans del debut de Chris Copeland, que està previst que debuti diumenge (18h30) a la Bombonera contra el Betis.

Pel capità Guille Colom és “clarament serà un partit molt difícil. Són el màxim favorit del grup, han guanyat tots els seus partits fins ara. És un pavelló on és molt difícil guanyar, però finalment ja tenim la nostra primera victòria a Eurocup i sabem que si estem bé podem competir i guanyar”. Colom ha afegit que “som conscients que són l’equip més fort del nostre grup però la nostra intenció és fer que les coses siguin el més dur possible per ells”. El jugador andorrà també ha incidit en el fet que es tracta d’una gran oportunitat pel club jugar aquesta classe de partits “aquest any estem jugant contra grans equips, amb grans pressupostos i grans aficions. És divertit, emocionant i ho hem de saber valorar. Tenim molta sort i el que hem de fer és lluitar per les nostres opcions d’arribar a la següent fase”. El tècnic Joan Peñarroya ha fet referencia als mateixos conceptes que el seu capità “estem jugant contra l’equip més destacat del grup i un dels favorits per guanyar l’Eurocup. Estem parlant d’un equip amb talent a nivell de l’Eurolliga. Un equip molt atlètic. Són molt forts individualment i són un gran equip defensivament. Serà un partit molt exigent i haurem de donar el nostre màxim si volem tenir oportunitat”. Peñarroya té clar que la paraula que defineix el partit és repte “és un repte enorme. Tenen un gran equip, amb grans jugadors i un gran entrenador. A més, estem jugant a Istanbul. Serà un partit emocionant per jugar i mostrar el nostre nivell en aquesta competició”.

Close Cart
Back to top