(84-61) Victòria còmoda per poder aspirar a ser primers de grup

(84-61) Victòria còmoda per poder aspirar a ser primers de grup 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra ha guanyat avui un partit fàcilment. Fa de mal dir perquè tots aquests anys ens hem acostumat a que les coses bones costin molt i per això s’assaboreixen amb alegria totes les victòries però avui s’ha de dir que el triomf local ha estat molt clar. El 84-61 fa un dibuix del partit però el fa encara més fidedigne el 102-53 en valoració entre els dos equips. El Maccabi ha vingut a Andorra molt eliminat i amb ganes de deixar endarrere i sense gaires cicatrius més el seu camí Eurocup i el MoraBanc està en un moment dolç, tot i les lesions, i posant intensitat de manera intermitent ha tingut prou per obtenir una victòria cómoda abans de la gran batalla de dissabte contra Iberostar Tenerife. Avui només hi ha hagut història en els primers 15 minuts de partit. El MoraBanc no ha entrat massa bé i els israelians ho han aprofitat per posar algunes diferències en el marcador. Habitualment la defensa estira l’atac i avui ha estat al revés. El MoraBanc ha mostrat bona cara en atac en els moments en què el rival collava més i això ha permès esperar que aparegués la intensitat amb la que s’està jugant a casa darrerament. I quan això ha passat ha estat un tema de seure i gaudir d’un partit tranquil. Tant ho ha estat que alguns espectadors no se’n sabien avenir massa a aquesta manca d’emocions fortes. Ibon Navarro ha aprofitat el partit per repartir minuts i durant una estona considerable del tercer quart dos andorrans han compartit pista. El que avui han fet Guille Colom i Alexis Bartolomé passa a formar part de la història del club a aquest nivell. Des d’aquest punt de vista el partit d’avui el recordarem per aquets fet. També ha tornat a tenir minuts i ha estat a bon nivell Raimon Carrasco que veu premiats així els bons partits que està fent amb el sènior B. Avui l’equip, com acostuma a passar quan les coses surten bé a casa, ha tingut un registre molt coral. Dejan Todorovic ha valorat 26 perquè ha fet 14 punts, ha agafat 10 rebots i ha repartit 5 assistències en una actuació realment estelar. El serbi ha tingut ajuda del seu compatriota Dejan Musli amb 15 punts i 7 rebots. I cal destacar la bona aportació de Llovet (12), Massenat (12 i 8 rebots) i Senglin(11). Queda una jornada per acabar la lliga regular i el MoraBanc Andorra jugarà dimarts a la pista del Promitheas Patras. Les 6 victòries i 3 derrotes dels tricolors no garanteixen res a hores d’ara. L’equip d’Ibon Navarro pot acabar del primer al quart en qualsevol de les 4 posicions que donen accés al TOP16.

Dissabte a les 20h30 espera Iberostar Tenerife. Un partit amb majúscules a la part noble de la classificació. Un partit per començar a viure’l des de ja mateix.