Bany al Llac Blau per inaugurar la temporada

Bany al Llac Blau per inaugurar la temporada 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Com és tradició i com el BC MoraBanc Andorra porta fent des de ja fa unes temporades, inaugura la pretemporada amb una excursió pels diversos paisatges de muntanya del Principat d’Andorra., aquest cop ha estat el torn per a l’Estany Blau, situat a 2335 metres d’altura.

Jugadors i cos tècnic han canviat la pista d’entrenament per un ascens a un dels estanys més coneguts que, tot i estar en territori francès, és un dels llocs on no hi pot faltar una visita, i més si alguns dels jugadors s’estrenen en el coneixement del país. Excursió de més d’una hora i mitja per les Valls de Rialb que finalitza amb l’ascens i vista a l’Estany.

Els jugadors i el cos tècnic no volen quedar-se només amb això, que com fan sempre, van aprofitar per fer un bany d’alta muntanya a les fredes aigües de l’Estany Blau. Una jornada de convivència on els membres del MoraBanc Andorra gaudeixen del paisatge, de rialles i de les primeres bromes de la temporada.

Una excursió que té també com a eix principal el dinar en família. Un dinar que va tenir lloc a l’Hotel NiuNit del Serrat (Ordino). Allà, els membres del cos tècnic, jugadors i directius van gaudir d’un excel•lent dinar. Un pla perfecte per a un dimarts al matí i per donar el primer tast d’Andorra al nou projecte del MoraBanc Andorra a la lliga Endesa.

Comunicació MoraBanc Andorra

Close Cart
Back to top