(62-80) Maduresa i sentit col·lectiu per una gran victòria

(62-80) Maduresa i sentit col·lectiu per una gran victòria 1344 1062 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha obtingut avui una d’aquelles victòries importants, 62-80 a la pista del Grupo Alega Cantàbria, perquè apuntalen la consistència dels fonaments sobre els que es construeix una gran temporada. El rival d’avui és, per mereixement propi, l’equip revelació de la Leb Or perquè suma 9 victòries fins ara quan just arriba de la Leb Plata. Els locals, a més, quan han cedit a casa ho han fet sempre lluitant fins la darrera jugada gairebé i avui també tenien el camp ple i amb ganes de viure una nit èpica. Quan tots aquests detalls entren en joc per l’equip superior el partit pot ser una bona emboscada i el mèrit avui del MoraBanc ha estat oferir la seva versió més madura i sòlida quan més falta feia. No és que el Cantàbria hagi perdut l’entusiasme en cap moment, és que l’han desactivat. I això fora de casa sempre ha de tenir una lectura molt positiva encara que la conclusió pugui ser similar a d’altres dies. Els de Lezkano avui eren millors, el tema és que el  marcador ho digui quan acaben els 40 minuts. I aconseguir-ho és molt més fàcil de dir que de fer. Que l’MVP sigui avui Nacho Llovet, el capità i un autèntic jugador d’equip, explica que el MoraBanc ha fet una gran feina sobretot perquè s’ha compartit la responsabilitat. Un altre exemple. Johnny Dee ha estat al màxim anotador amb 13 punts, tots al primer quart. Després el corró ha anat passant mica en mica per sobre dels càntabres. El primer quart ha acabat 20-23 i al descans la cosa estava 35-36. Hi havia partit. Però semblava que el Morabanc tenia un parell de marxes més i trobaria la manera de posar-les. I en el tercer quart ho ha fet a través de la defensa. Ha arribat un moment que les cistelles locals semblaven impossibles. Fins i tot Lezkano ha canviat, quan s’anava en bona dinàmica els 5 que estaven en pista, i les coses encara han millorat. Tothom aportava. Tothom s’ajudava i ha costat més, però ja en el darrer quart s’ha arribat a gaudir en atac. I el millor de tot, les cares. Els jugadors han estat contents del que feien i del que ajudaven a fer. Avui el rival era, tot i que ho està fent molt bé fins ara, un recent ascendit però els valors que avui ha mostrat el MoraBanc Andorra per sumar la dissetena son els que ha de seguir conreant per seguir fent una gran temporada. Diumenge a les 18h30 contra Albacete, nova oportunitat de guanyar i de gaudir a la Bombonera.