(66-64) Adéu Regular Season, Hola Top16!

(66-64) Adéu Regular Season, Hola Top16! 2100 1400 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Era un tràmit. Per tant el dolor de la derrota d’avui per 66-64 davant l’As Mònaco amb que es tanca la Regular Season  de l’Eurocup sempre és menor. Però tot i ser un tràmit i haver-lo aprofitat per incorporar un munt de detalls útils al final els dos equips estaven picats per guanyar i la victòria s’ha quedat a casa per ben poc. Jeremy Senglin ha tingut un triple allunyat per intentar la victòria en els darrers segons però no ha entrat. Guanyar hagués estat útil també per anar encarant el que ve a continuació en dinàmica positiva. Però no s’ha pogut. L’equip ha exhibit les virtuts dels darrers partits però també ha tornat a mostrar que li costa molt fluir en atac i que no va sobrat d’inspiració. El treball i l’esforç per contrarestar el rival son innegociables en aquest grup i ara el que cal és, a mesura que vagin tornant jugadors com avui Senglin, és estabilitzar les maneres de fer mal al rival en atac per ser més perillosos. El partit d’avui ha estat lleig i de baixa anotació, en particular la primera part que ha acabat amb 30-25. El MoraBanc no veía fàcil l’anella però tancava competentment els camins en defensa als monegascos. Senglin no ficava però es movia i tirava buscant recuperar sensacions. I el que estava força bé, ho ha estat tot el partit és Bandja Sy. Ja només per invertir en l’evolució d’aquests dos importants jugadors el partit es pot considerar un èxit. En el tercer quart s’ha vist la millor cara del MoraBanc amb més verticalitat, control del rebot i més encert. Mantenint el to baix en l’anotació però canviant la tendència del partit des de la defensa els tricolors han dominat el quart acabant amb un 40-43 que semblava curt per les bones sensacions. El darrer quart ha començat malament, amb l’anella local segellada i els monegascos ho han aprofitat per fer un forat petit de 5 punts que han anat gestionant fins el final. Sy ha estat el millor avui i de llarg amb 23 de valoració per 16 punts i 7 rebots. El camí no fa baixada i el millor MoraBanc haurà de compareixer en els següents partits amb la visita a Vitòria amb un Baskonia llançat dissabte i el Reial Madrid dilluns vinent a la BMB a les 18h30. Pel que fa a l’Eurocup ara ja cal pensar en el Top16 en el que s’entra amb les mateixes possibilitats que els altres integrants del grup. Ja sabem que Herbalife Gran Canària i Mornar Bar seran rival. L’altre pot ser Unics Kazan, Joventut de Badalona o Bourg.