(67-63) Demostració de personalitat sense premi al Palau Blaugrana

(67-63) Demostració de personalitat sense premi al Palau Blaugrana 2000 1125 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra ha perdut avui per 67-63 a la pista de l’Fc Barcelona Lassa en un partit disputadíssim que ha pogut guanyat qualsevol dels dos. De fet els d’Ibon Navarro han tingut possessió per guanyar amb 19 segons per jugar i han tingut tir per forçar la pròrroga però l’intent de Dylan Ennis, molt forçat, no ha entrat. En la recuperació posterior els blaugrana han anotat la cistella que ha deixat els 4 punts de diferència finals, que tal i com ha anat la recta final del matx es poden considerar massa càstig per un MoraBanc pletòric d’energia i convicció.

De fet, sobretot tenint en compte el rival i l’escenari, el partit dels d’Ibon Navarro es pot considerar molt bó en molts apartats, el més rellevant probablement la personalitat per no permetre el Barça trencar el partit tot i haver-ho intentat uns quants cops en el segon temps. Aquesta forta identitat, aquesta responsabilitat dels jugadors és idèntica a l’exhibida el divendres a Badalona. També s’ha de dir que, igual que divendres, el desencert des del perímetre ha tornat a ser el pecat. Avui han entrat 10 triples de 32 intentats, però en moments claus , amb bones posicions i amb bons llançadors, no han arribat cistelles que podien haver estat decisives per conquistar el Palau Blaugrana. De tota manera, qualsevol informe del partit reflectiria la capacita per sobreviure dels andorrans i la sensació d’equip ferm i preparat per aspirar a reptes grans.

Avui el primer quart, que ha acabat amb 13-17 ja ha anticipat el que seria el partit. Els dos equips han posat un ritme físic molt alt. Tant que pels àrbitres no ha estat un partit gens fàcil i a la recta final han pres decisions que es poden considerar controvertides. En el segon temps els de Pesic han començat a marcar la pauta amb Singleton i Tomic liderant les operacions. Però tot i voler desenganxar el MoraBanc no ho han aconseguit. 33-32 era el resultat al descans. El tercer quart ha estat del Barça i per moments ha semblat que els d’Ibon Navarro estaven quasi groggys. Gran error. La diferència ha arribat a estar per sobre dels 10 punts però en els dos darrers minuts del quart els tricolors han tornat a treure el nas al partit, 55-50. I el darrer quart ha estat una lluita bonica entre dos equips que s’han empès i han arribat gairebé a empatar perquè per molta força que fessin cap dels dos reculava ni un milímetre. Els millors avui han estat Shayne Whittington (14 punts i 20 de valoració) i Dylan Ennis (13 punts).

I això continua. I ho fa amb reptes que no disminueixen en envergadura. Dimecres primer partit a casa a l’Eurocup, 20h contra Brescia.