(67-77) La ratxa continua a Múrcia

(67-77) La ratxa continua a Múrcia 2000 1331 BC Morabanc Andorra (web oficial)

8 victòries en els 9 darrers partits. 9 victòries i 9 derrotes en la Lliga Endesa. Instal.lats a la part noble de la classificació i en el playoff peltítol de l’Eurocup. El MoraBanc Andorra és feliç i vol seguir sent-ho. Els d’Ibon Navarro han guanyat avui per 67-77 a la pista de l’Ucam Múrcia. Amb fermesa i oferint molt bones sensacions, d’equip treballat amb moltes opcions per l’entrenador i oferint confiança als aficionats. Aquesta és la paraula màgica, confiança. El MoraBanc s’ha ajustat al darrere en les últimes setmanes i ara ha incorporat la solidesa al seu libreto. Els tricolors ja no son aquell equip que necessitava estar a gust en atac per guanyar. Ara l’equip és capaç de ser competitiu en diversos registres i aquesta millora el fa clarament acreedor (i mereixedor) a la victòria en partits com el d’avui. Una dada explica perfectament aquesta versió tossuda i aplicada de l’equip.

El percentatge en lliures (8-21) i en triples (7-21) no és precisament el que s’associaria a una victòria solvent en una pista tant difícil com Múrcia.Però els camins cap al triomf son ben variats i en tots el paisatge és agradable. Avui el millor home de l’equip, en una nova actuació coral, ha estat David Walker amb 16 de valoració i 13 punts, 4 rebots i 3 assistències. Moussa ha fet 9 punts i 4 rebots. Shurna ha valorat 12, Vitali 10 i en l’estadística apareixen detalls també interessants com els 8 punts d’Stevic en molt pocs minuts i les 5 assistències de Dylan Ennis.

El MoraBanc ha estat millor avui i ha sabut prèmer l’accelerador quan ha fet falta. El 29-32 al descans explicava l’intercanvi de cops en un partit gris i metal·lúrgic. A partir del tercer quart els tricolors han crescut i han sabut aprofitar bé l’ansietat local. El 52-70 en el darrer quart explicava que la història del partit ja s’havia escrit.

I la vida? Bé gràcies. Tant que aquesta setmana tindrem dos partits a casa, dimecres (20h) contra Cedevita Zagreb i dissabte (20h30) contra Divina Seguros Joventut de Badalona.