(67-86) Gran partit i gran victòria a la pista del Maccabi

(67-86) Gran partit i gran victòria a la pista del Maccabi 2560 1906 BC Morabanc Andorra (web oficial)

67-86. Victòria àmplia, que no còmoda del MoraBanc Andorra a la pista del Maccabi Rishon Lezion israelià en la quarta jornada de la regular season de l’Eurocup. Els tricolors han fet un partit excel·lent i sòlid i han mostrat capacitat i solvència per contenir les embranzides d’un equip perillós com ho demostra que la setmana anterior aquí havia perdut el Mònaco. El respecte pel rival, el tractar-lo com si fos la Virtus de Bolonya ha estat clau avui per aconseguir arrodonir una victòria que tal i com estan les coses és molt important.

Els fonaments avui han vingut des de la defensa. Els homes d’Ibon Navarro han completat algunes accions ben maques i han tingut molta personalitat en situacions de risc però s’ha de dir que el racó de seguretat sempre ha estat la defensa. El primer quart el MoraBanc ha estat un mur. El Maccabi no veia la cistella ofuscat en una muntanya de braços i intensitat. 8-21 han acabat els primers 10 minuts i han marcat la pauta del partit. Els israelians han reaccionat però cada cop que han intentat consolidar els seus bons moments el MoraBanc ha colpejat molt dur. Al descans un 32-47 deixava les coses encarrilades, que no fetes.

La segona part no ha canviat de guió. Intensitat tricolor. Repartiment de tasques en una altra actuació coral i el neguit que hi ha hagut ha estat més per la mica d’ansietat que podia generar no haver guanyat encara a fora. Els d’Ibon Navarro han controlat sempre la situació i han sorgit voluntaris per resoldre cada problema.

L’actuació ha estat coral però si s’han de buscar protagonistes, el millor és fer-ho en la direcció del joc. Clevin Hannah ha fet 13 punts i ha repartit 9 assistències. Massenat ha fet 13 punts i n’ha donat 5. Jelínek ha fet 15 punts i ha estat qui n’ha fet més. Tyson i Moussa han tornat a estar bé per dintre. La notícia positiva de la nit ha estat el debut a Eurocup del jove del Sènior B Raimon Carrasco.

Demà viatge i després, a pensar en el desplaçament de diumenge a Sevilla.