(68-69) Fins aviat Eurocup

(68-69) Fins aviat Eurocup 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

L’Eurocup ha marxat d’Andorra sense repartir somriures gratis, tal com va arribar. Explicant una història maca però alhora ben crua. Si no tens el nivell te’n vas cap a casa i ni copets a l’esquena ni res. I el MoraBanc Andorra no s’ha quedat massa lluny del nivell per anar al Top16 però no pot protestar gaire. 3 victòries i 2 derrotes a casa i 5 derrotes fora. Amb aquest balanç el més normal és que marxis cap a casa. Avui el Darussafaka Istanbul ha guanyat per 68-69 a la Bombonera en un altre partit ajustat que se li escapa als de Peñarroya, un guió que ja comença a resultar alarmantment familiar aquesta temporada. I és que el que no es pot negar, sempre és així, és l’abnegació i tossudesa del MoraBanc Andorra en tots els partits. Per perseguir a vegades situacions que semblen ja impossibles, com avui quan s’ha recuperat la bola faltant 5 segons. La darrera possessió però Blazic no ha encertat el llançament i la victòria ha marxat cap a Turquia.

El partit ha tingut més història de la que podia esperar-se tenint en compte que cap dels dos es jugava res. No han entrat bé cap dels en pista i el primer quart ha estat fred i poc estimulant pels espectadors però en el segon quart ha semblat que el MoraBanc trobava la manera de fer mal als turcs i ha arribat a marxar 25-16. Però a la banqueta visitant David Blatt ha cridat a l’ordre als seus i el Darussafaka ha endurit la defensa. I aquesta constant s’ha mantingut fins el final del partit. Cada acció, cada polzada guanyada costava un món als de Peñarroya que al descans ja cedien per 31-32.

Però tot i això i el poc encert en el llançament (sobretot en el triple) el MoraBanc ha aconseguit remar i remar fins mantenir el partit equilibrat fins el final. Les sensacions que el partit enviava eren que els turcs tenien més fusta per cremar. Però la constància tricolor ha servit per mantenir l’equilibri. De fet el MoraBanc, en aquesta seqüència de partits igualats compra vides extra gràcies a aquesta convicció i lamentablement després no troba la manera de concloure la feina, això avui ha tornat a quedar clar. A banda de la derrota el partit deixa com a conseqüència molt negativa la lesió de Karnowski al turmell dret. Fins demà no se sabrà què és però no té bon aspecte. I és que els de Peñarroya tenen la negra amb les lesions.

En el capítol individual avui ha tornat a destacar Jaka Blazic amb 18 punts i 21 de valoració i Oliver Stevic amb 11 punts i 15 de valoració.

Però tot dir-li “fins aviat” a l’Eurocup el tema ara intentar arribar el millor possible a l’important partit de dissabte a les 19h a Santiago de Compostel·la contra Obradoiro.