(68-76) Dia bonic amb resultat amarg

(68-76) Dia bonic amb resultat amarg 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El debut a l’Eurocup no ha estat amable precisament. El 68-76 final descriu el partit entre el MoraBanc Andorra i l’Unics Kazan. Descriu una victòria justa dels russos però també un partit dur, metalúrgic, d’anotació baixa i amb poca alegría en el joc. En definitiva descriu un partit en què la proposta tricolor no ha sortit victoriosa i no només en el marcador sinó en la dinàmica completa del joc. L’Unics, això sí, ha fet un obsequi als de Peñarroya, els ha donat la millor informació possible sobre el salt de qualitat que representa treure el cap en la millor Eurocup dels darrers anys. El nivell físic, mostrat sobretot en l’agressivitat dels canvis defensius, ha anat portant contra la paret el MoraBanc Andorra fins que en els darrers minuts el forat ja anunciava que la Bombonera viuria la seva segona derrota en pocs dies. Per altra oart, aquest element no deixa de formar part de la radiografia. Avui el MoraBanc Andorra ha perdut amb un equip millor però la derrota sembla haver-se sumat en la moral de l’equip a les 3 que ja s’acumulen a la lliga ACB. I d’aquesta situació sí que cal que els jugadors surtin el més aviat possible perquè el carrusel competitiu els té reservades alegries, segur, però quan abans comencin a arribar millor per la moral de la tropa.

Avui el primer quart ha començat amb emocions fortes per l’enfrontament en pista dels dos Colom, Guille i Quino, que a més s’han marcat. Molt equilibri i poc encert en el començament del partit. Fins i tot hi ha hagut un 8-5 de color local però ha estat un miratge. L’Unics no estava especialment encertat però sí molt determinat a què el MoraBanc no poguès ser feliç a la pista, no el volia deixar córrer. I se n’ha sortit durant els 40 minuts. Al descans les coses ja s’anaven decantant, 35-41.

La represa s’encarava amb il·lusió per part local. L’objectiu era trobar el ritme necessari per desballestar la solidesa visitant. Però no hi ha hagut manera. Tot i les moltes novetats respecte la temporada anterior, els russos han mostrat a Andorra una versió molt madura i seriosa. I amb una certa sensació d’impotència per no poder aprofitar les oportunitats perdudes s’ha anat consumint el partit fins concloure amb una victòria justa de l’Unics.

A nivell individual es poden rescatar coses en el MoraBanc Andorra. Blazic ha tornat a ser el màxim anotador amb 11 punts, Albicy ha repartit 7 assitències i Stevic ha capturat 8 rebots. Per part visitant Quino Colom ha exhibit galons i Jama Smith ha fet punts dels que fan mal quan feien molta falta tot i que el més valorat ha estat Stephane Lasme.

I diumenge a les 12h30 això continua, i ho fa amb la visita d’un conjunt llançat, l’Herbalife Gran Canària.