(70-82) Victòria solvent a Càceres per pensar en Palència

(70-82) Victòria solvent a Càceres per pensar en Palència 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha guanyat avui per 70-82 a la pista del Cáceres Patrimonio de la Humanidad en un enfrontament en què els tricolors s’han sobreposat a un mal inici per després portar força bé el partit davant d’un rival que no s’ha rendit mai. Havia alertat Natxo Lezkano dels riscos que plantejava el rival i també dels riscos que sempre planteja el partit que va just després de la Copa. I tant una cosa com l’altra han tret la ma a saludar ben ràpid. El marcador assenyalava un 22-13 preocupant al final del primer quart. Speight personalitzava el “mal de copa” amb algunes pèrdues de pilota que no corresponen amb la seva categoria. La pausa entre els dos quarts ha estat el momentum del partit. Els tricolors han respirat i han mirat l’scouting del partit abans de mirar-se també a si mateixos. I el segon quart el partit ha girat com un mitjó. El que era blanc s’ha tornat negre. Els de Lezkano han endurit la defensa i al Càceres se li ha tancat l’anella gairebé del tot. El 29-36 del descans deixa un parcial de 7-23 que exposa clarament el domini visitant i que ha arribat a ser 4-21. En atac les coses anaven sortint mica en mica els de Lezkano amb un protagonista destacat avui: Mihajlo Andric, que ha estat l’MVP amb 28 de valoració i 21 punts. El serbi ha estat el jugador més regular avui en un partit que no es pot dir que hagi estat brillant però que en una temporada tant dura i exigent com aquesta sap a glòria. La segona part ha mantingut la tònica. El Càceres volia i mirava de poder amb el tir de 3 com a arma i el MoraBanc ha anat trobant sempre i amb calma la manera d’assegurar la victòria sense patir gaire. 44-57 al final del tercer quart i 70-82 al final. El MoraBanc ha guanyat avui i també ho ha fet el Palència havent de treballar força contra l’Alacant. Els dos resultats volen dir que els dos equips arribaran empatats al partit que els enfrontarà el 4 de març a les 18h30 a la Bombonera. El calendari i l’extraordinària temporada dels dos equips vol que aquest partit sigui una cita sensacional que farà rebentar la Bombonera. La setmana vinent no hi ha lliga per finestra FIBA.