(72-84) Una victòria que marca el camí

(72-84) Una victòria que marca el camí 1280 853 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Importantíssima victòria avui del MoraBanc Andorra a Illunbe avui per 72-84 davant d’un GBC Gipuzkoa que venia en bona dinàmica però que avui s’ha vist clarament superat per la demostració de solidesa dels d’IbonNavarro. El partit presentava una llarga i detallada llista de riscos començant, sobretot, pel molt bon nivell de l’equip local que venia de dues victòries seguides i que està en el darrer lloc de la classificació però que  bé acumula molts partits ajustats amb resultats en contra. I el millor que ha fet avui el MoraBanc Andorra ha estat respectar el rival, preparar bé el partit i jugar el més seriós possible perquè el GBC no estès còmode en cap moment. I el guió del partit ha anat per aquí tret del primer quart en què tot plegat ha arrencat molt fred i això s’ha traduït en avantatges locals fins el 21-16 amb què ha acabat el primer parcial. I sortint de la pausa els tricolors han dit prou. I ho han fet amb molta energia i guiats per l’encert exterior. La millora s’ha notat en tots els aspectes del joc i aviat ha modificat sensiblement el marcador. Del 23-19 s’ha passat al 23-33. I d’aquí al final han quedat clares dues coses. Per una banda el MoraBanc tenia més arsenal que el rival i per l’altra el Delteco no es rendiria fins que ja no pogués més. I així ha estat, els locals han comptat amb Sekulic com a gran referent (27 punts i 7 rebots) i fins que la derrota no ha estat inevitable no ha deixat de plantar cara. Els de Sergio Valdeolmillos lluiten per la seva supervivència a la lliga i està clar que ho intentaran fins el final. El 35-44 del descans s’ha bufat fins el 45-50 i els darrers 15 minuts departit s’ha jugat al que han volgut els d’Ibon Navarro. Rafa Luz ha estat el millor home sobre la pista avui amb 19 punts i 4 rebots. Miki Vitali ha fet 15punts i Jerome Jordan i Shurna 12. Han estat els 4 jugadors més destacats avui dins d’un exce l·lent actuació coral. I tot això sense Moussa Diagne que es va marejar en l’entrenament de divendres i que no ha viatjat a Donosti.

El MoraBanc suma 13 victòries i es fica encara més de ple, ja hi era, en la lluita pel playoff. Divendres a les 20h45 a la Bombonera es viurà un altre duel clau contra València Basket.