(72-87) Test de personalitat aprovat amb nota a Múrcia

(72-87) Test de personalitat aprovat amb nota a Múrcia 2000 1331 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Gran victòria avui del MoraBanc Andorra a la pista de l’UCAM Múrcia per 72-87 en un partit que apuntava a molt difícil i que la bona feina de l’equip en la segona part ha convertit en còmode. I és que la victòria tricolor ha estat clara i incontestable i els 15 punts finals de diferència encara han estat un càstig amable pels locals perquè les diferències en el darrer quart han estat sempre per sobre dels 20 punts. Ha estat un triomf basat en la personalitat, la constància i la impecable preparació i execució defensiva durant els 40 minuts. I és que cada rampell del talent individual de l’UCAM ha trobat resposta sempre en la defensa tricolor. Intensa en tot moment i sense defallir encara que els resultats no fossin immediats. I és que la primera part ha acabat 40-39 i ha estat tremendament igualada però les sensacions eren bones. La imatge de l’equip d’Ibon Navarro feia pensar que en el moment en què alguns matisos s’ajustessin la balança es tenyiria de tricolor. I així ha estat. El tercer quart ha estat una autèntica demostració. El parcial ha acabat amb un 11-31 que ha destrossat el partit fent-lo passar d’un 40-39 a un 51-70 que gairebé era la sentència. El MoraBanc ha desactivat el Múrcia per complet. I, a més, ha vist com a la responsabilitat que anaven assumint permanentment jugadors com Hannah, Moussa o Massenat s’ha afegit un home com Todorovic, molt xiulat pel públic, però que ha tingut una estoneta totalment màgica. I un cop s’ha fet el forat tots els intents dels de Sito Alonso per tapar-lo han estat infructuosos. El millor sobre el parquet avui ha estat Clevin Hannah que ha valorat 20 amb 17 punts, 4 assistències i 4 rebots. Massenat ha fet 16 punts i Moussa ha valorat 19 amb 11 punts i 8 rebots. Les aparicions en diversos moments del partit de Walker, Todorovic I Senglin també han estat decisives. El MoraBanc ja no té partits europeus i ara ja pensa en el partit de diumenge contra Retabet Bilbap Basket a les 12h30 a la BMB.