(76-66) Victòria madurada i important

(76-66) Victòria madurada i important 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Victòria treballada del MoraBanc Andorra per 76-66 aquesta nit davant del Lietkabelis Penevezis lituà en un partit en el que ha quedat clar que els dos conjunts sabien el que hi havia en joc. I és que un triomf permetia mantenir tots els fronts oberts pensant en el TOP16, sense cap garantia però oberts, i una derrota ja obliga a iniciar la segona volta de la competició havent de remar. Res impossible per aquest Lietkabelis que avui ha mostrat el talent esperat de l’escola lituana i un bon treball defensiu i en el rebot que ha complicat les coses el MoraBanc. Tallar l’arbre avui pels d’Ibon Navarro no ha estat senzill i ha requerit de paciència per esperar el bon moment de partit. I quan aquest ha aparegut, ja dins del tercer quart, l’energia i l’activitat defensiva dels tricolors han tornat a ser protagonistes. La sensació és que l’equip, que mica en mica va recuperant els lesionats, està fent caixa amb algunes victòries que passat un temps seran molt importants quan, amb tots els recursos a disposició, el projecte que lidera Ibon Navarro pugui mostrar en pista tot el seu potencial. Avui feia fresqueta a la pista, la manca ja habitual de gent no es pot considerar un factor però el cert és que durant la primera part ha donat la sensació que l’equip, tal i com es diu en argot ciclista, no trencava a suar. Després dels dos primers quarts el marcador era 39-38 i ho era després d’haver de serrar les dents en la recta final perquè els visitants havien marcat la pauta força estona. Mantenir la paciència per esperar el bon moment en el partit i equilibrar la lluita pel rebot han estat les principals correccions dels tricolors i en el segon temps la tendència ha estat marcada pel MoraBanc. La pista ha començat a fer pujada pels lituans. 58-52 a la fí del tercer quart i un 76-66 al final dels 40 minuts que no es pot considerar una notícia catastròfica pels visitants perquè poc abans les coses estaven 76-59. El màxim anotador i termòmetre avui de l’equip ha estat Tyson Pérez amb 16 punts i 3 rebots. Tot i això el més valorat de l’equip en una altra demostració de feina fosca al servei de l’equip ha estat Tunde amb 8 punts i 9 rebots per un rodonet 18 de valoració. 16 de valoració per Palsson també amb 9 punts i 7 rebots. La feina repartida i no trobar avui Hannah entre els tres més influents és una bona notícia pel MoraBanc que aspira a generar quantes més amenaces millor.

Arrenca bé, per tant, la setmana de tres partits que continuarà dijous a la pista del Retabet Bilbao Basket i conclourà diumenge, de nou a la BMB, contra Casademont Saragossa.