(76-82) Partit dur, derrota dura

(76-82) Partit dur, derrota dura 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

No ha estat una bona nit la d’avui a la Bombonera. Tornava la competició europea però ha estat com si no hi hagués fet del tot. Adaptar-se el millor possible a aquesta situació de jugar sense públic és assignatura obligatòria per tothom en aquests temps de Covid però en els partits ajustats com el d’avui i el de diumenge sembla que el MoraBanc està enyorant més del compte la Bombonera que colla el rival i impulsa el seu equip. No pot ser només aquest el resum del partit però si podria ser una de les lectures que es deriven del 76-82 amb què el Mònaco ha derrotat avui el MoraBanc Andorra en la primera jornada de la Regular Season de l’Eurocup. El partit ha estat dur, físic, realment metal·lúrgic i ha entrat en la recta final amb tot per decidir. En aquests minuts de la veritat Dee Bost i abans Carrington han tingut més encert i màgia que els jugadors tricolors que han posat la màxima voluntat en tot moment però que han estat massa grisos per poder dominar un partit d’aquestes característiques. I quan no domines poden passar moltes coses que no controles. El percentatge augmenta quan t’enfrontes un rival amb molt talent i múscul com el Mònaco. Tal i com ha començat el partit ja semblava clar que avui el tema tindria sabor de ferro. 14-14 han acabat els primers 10 minuts. Però qui primer ha trobat el camí més recte per fer mal al rival ha estat el MoraBanc que en el segon quart s’ha posat 27-18 aconseguint dotar el matx d’alguna píndola d’alegria que s’ha aconseguit estirar fins el 41-31 i que al descans ha ofert una renda de 41-34. Però la calma ha durat ben poc. En el tercer quart els monegascos han sortit a per totes i potser, per l’augment encara possible (per sorprenent que sembli) de duresa del partit el MoraBanc ha sortit massa contemplatiu. I això a Eurocup es paga molt car. De seguida partit nou, 41-42 i a remar. I ho han fet, de nou, els d’Ibon Navarro. Adaptant-se a l’exigència del partit han estat capaços de tornar a capgirar la dinàmica i col·locar-se amb un 67-61 ja en el darrer quart. Nou miratge. Del 67-61 s’ha passat al 67-70 i ja en els darrers minuts i a pesar dels molts intents tricolors qui ha manat ha estat el Mònaco que ha guanyat justament per la manera com ha gestionat els darrers minuts. El MoraBanc segueix mostrant detalls de molt bon equip en fases dels partits, parlant d’aquesta seqüència de tres derrotes seguides, però no acaba de trobar la tecla per acabar de tancar partits com aquest i el de diumenge passat. El millor avui amb 14 punts i 4 assistències ha estat Clevin Hannah. Poc temps tindran els d’Ibon Navarro per lamentar-se. Dissabte a les 20h45 arriba el Joventut de Badalona de Tomic, Ribas i companyia.