(76-86) Demostració de coratge sense premi del MoraBanc

(76-86) Demostració de coratge sense premi del MoraBanc 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El partit que avui ha perdut el MoraBanc Andorra per 76-86 amb Iberostar Tenerife ha estat una bonica batalla que ha guanyat l’equip que ha jugat millor, tant senzill com això. Els canaris, un dels visitants més durs tradicionalment a la Bombonera, han tingut més i millor encert i s’han emportat la victòria davant d’un conjunt tricolor que ha posat tot el coratge del món però no ha estat suficient i més amb les baixes de tres jugadors importants com Sy, Tyson i sobretot Moussa. El triomf dels de Vidorreta té un reflex en dos dels apartats de l’estadística. D’una part l’encert en el triple (16 de 31 per un 51 per cent) i per l’altra les assistències (n’han repartit 21). La diferència en valoració entre els dos conjunts (80-98) descansa en aquests dos apartats. A més els triples visitants (més i millor encert) també han tingut la virtut d’arribar quan més els necessitaven. A banda, i per acabar amb els mèrits dels de Tenerife, en partits amb tanta batalla com la que hi ha hagut a la segona part sempre fa falta algú que se surti del guió perquè caiguin del teu costat. Santi Yusta (que anota un triple per partit de mitja) avui n’ha fet 5 amb 4 en el darrer quart. El MoraBanc Andorra només ha estat 44 segons per davant en el marcador durant tot el partit i tot i això ha sabut remar a contracorrent fins fer pensar tota la Bombonera que la remuntada era possible. Però per arribar a aquest momentum, quan Yusta ha entrat en ebullició, abans han passat moltes coses. Els tiradors andorrans han patit molt durant la primera part i aquesta és l’explicació principal del 36-46 amb què han acabat els primers 20 minuts. A banda d’això avui els tricolors han fallat 10 tirs lliures, un altre element que també ha pogut ser clau. Però en el tercer quart a base de més ritme i intensitat les coses s’han equilibrat. El MoraBanc Andorra ha arribat a empatar (68-68) però ha rebut càstigs duríssims del rival a continuació i al final la victòria, important pels dos, s’ha escapat. El millor tricolor avui ha estat Dejan Musli amb 16 punts i 10 rebots per 21 de valoració. Todorovic ha fet 16 punts també. El MoraBanc no té massa temps per llepar-se les ferides. Demà a la tarda entrenament i després arrenca el viatge cap a Patras on dimarts es visita el Promitheas en partit de la darrera jornada de la Regular Season de l’Eurocup.