(77-75) A la final mostrant molta personalitat

(77-75) A la final mostrant molta personalitat 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

En un partit absolutament boig i típic de pretemporada el MoraBanc Andorra s’ha classificat avui per la final de la Lliga Catalana derrotant el Joventut de Badalona per 77-75. Els tricolors han fet un excel·lent primer temps en defensa i controlant ritme i rebot. Això ha permès els d’Ibon Navarro dominar els dos primers quarts. Fins i tot, en un moment donat, l’avantatge ha arribat a ser de 15 punts i pilota. Al descans han estat 8., 39-31. Cap dels dos equips estava massa encertat en el llançament i entre els dos el que havia trobat més mecanismes per fer mal era el MoraBanc. El tercer quart, l’arrencada en particular ha posat el partit cap per avall fins que ha acabat caient tot el que portava a les butxaques. Guiats per un Tomic fent de Tomic, els verdinegres han clavat un 0-14 que els ha donat el domini del joc i del marcador. A més els triples badalonins han començat a entrar i l’avantatge ha arribat a ser d’onze punts davant uns tricolors col·lapsats i superats. Però al final del tercer quart ja s’ha vist que el MoraBanc havia quedat groggy però encara resistia i no estava fora del partit (53-60). I en el darrer quart a base de treball, personalitat i rampells d’encert en el triple el MoraBanc s’ha anat acostant mica en mica. Ajustant la defensa i millorant en el rebot qui ha entrat amb menys llum al final ha estat, sorprenentment, el Joventut. Com sol ser habitual, l’aportació de Hannah ha estat clau en la recta final. El millor jugador del MoraBanc avui ha estat Tyson Pérez amb 15 punts i 10 rebots. 14 ha fet Hannah amb 7 assistències, 12 Tunde i 11 Jelínek. Resumint, demostració de personalitat dels d’Ibon Navarro per treure un partit que s’havia girat molt i contra un rival que té un arsenal impressionant. La mala notícia del partit son les molèsties amb que han abandonat la pista Jelínek, per un cop, i Paulí, amb algun problema muscular que caldrà tractar.