(79-72) El somni de la Copa no es pot completar a Manresa

(79-72) El somni de la Copa no es pot completar a Manresa 1801 1129 BC Morabanc Andorra (web oficial)

No serà avui. El somni de viure una nit rodona a Manresa amb victòria i classificació per la Copa no s’ha donat. El MoraBanc ha cedit justament per 79-72 amb el Baxi Manresa al Nou Congost en un partit que s’ha definit al final pel major encert dels locals després de 40 minuts igualats i d’alt voltatge. Ha estat un partit metal·lúrgic, de molt contacte, tens i en la seva resolució els d’Ibon Navarro no han trobat el darrer canvi de marxa per poder guanyar un partit tant complicat com s’esperava. El Manresa ha sumat avui la cinquena victòria consecutiva i aquesta dinàmica positiva sembla que ha pesat en els moments claus del partit. El MoraBanc ha estat treballador en tot moment i no li ha girat la cara a aquest esquema de partit tancat però a la recta final potser, a banda d’encert, ha sobrat una mica de tensió. D’altra banda, la normal d’un partit en què la victòria donava el bitllet a la Copa. El 33-39 del descans donava la victòria parcial a Ibon Navarro en la partida d’escacs amb Pedro Martínez. Però un 8-0 arrencant la segona part  ha donat avantatge els locals (41-39) i ha obert un llarg tram d’igualtat amb avantatges mínims sempre i amb la sensació que la iniciativa era un pelet més pel MoraBanc Andorra. Però un pelet és només això, un pelet. I en la recta final els locals han estat millors. Ara toca esperar als partits de demà perquè les possibilitats de Copa son encara altes. Si Bilbao perd a  la pista del Barça la Copa serà un fet. Si Bilbao guanya cal, perquè el MoraBanc Andorra quedi fora que el Gran Canària guanyi a Baskonia a casa de 37 i que el Joventut guanyi de 29 a València. Si València guanya tot dependrà del partit del Granca. Avui Burgos ha guanyat el seu partit a Obradoiro però no ha superat el MoraBanc en l’average de punts. Average apuntalat amb les dues victòries aconseguides a la Bombonera contra Joventut i Saragossa.