(80-67) Les desconnexions condemnen l’equip a Gran Canària

(80-67) Les desconnexions condemnen l’equip a Gran Canària 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota avui del MoraBanc Andorra a la pista de l’Herbalife Gran Canària per 80-67 en un partit d’aquells que acaba tenint molts minipartits a dins. La victòria local ha estat justa, d’això no hi ha dubte però els tricolors marxen del Gran Canària Arena amb la sensació que es podia haver fet més. I és que en alguns trams del partit els d’Ibon Navarro han estat millors i han marcat el ritme. Però es pot dir que els moments en que els locals han manat han estat més sòlids i més llargs i, per tant, han tingut més conseqüències en el marcador.

El primer quart s’ha vist un MoraBanc excel.lent i preparat per contestar tot el que li enviessin els de Katsikaris. 14-23 han arribat a estar les coses abans de girar. En aquest moment Herbalife ha pujat intensitat defensiva i ha començat a trobar jugadors en atac. I tot ha canviat. Uns han començat a pujar i els altres a baixar. 38-33 al descans i 47-35 ja en el tercer quart. Però el MoraBanc tenia encara foc i fusta per cremar i amb un parcial de 5-17 ha empatat el partit a 52. Al final del tercer quart 54-52. I el darrer quart, que apuntava a excitant, ha estat groc de punta a punta amb l’extricolor Beqa Burjanadze en versió botxí total (ha fet 20 punts).

El millor jugador del MoraBanc avui ha estat Senglin amb 14 punts i 17 de valoració. Moussa ha valorat 13 i el partit de Tyson ha estat remarcable amb 11 rebots i 14 de valoració.

Les estones que ha estat bé el MoraBanc ha estat molt bé i les que no ha demostrat que li queda feina per fer per ser més competitiu.

L’equip no té gaire temps per lamentar-se. Dimarts espera la pista de la Virtus de Bolonya.