(80-99) Molt Madrid

(80-99) Molt Madrid 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Molt Madrid. A ple rendiment i amb ganes de divertir-se en una pista. I al davant un MoraBanc Andorra que no va poder allargar fins més enllà del descans una rèplica digna a la demostració blanca. Traducció: 80-99. I a pensar en el següent partit que no hi ha gaire temps perquè l’equip juga aquest dimarts a la pista del FIATC Joventut.

En un guió semblant al del partit contra l’FC Barcelona a la BMB, la primera meitat va ser vibrant. El Madrid marcava territori des dels primers compassos i aconseguia diferències a l’entorn dels 10 punts. 15-24. Els homes de Pablo Laso funcionaven bé i el Chacho Rodríguez començava amb el seu concert estil Rostropovich, perquè la manera de dirigir l’equip va ser digna del millor concertista de violí. Tot i això, el MoraBanc Andorra no li girava la cara al partit i aconseguia arribar viu al final del primer quart, 24-29. Shermadini era el pilar de la feina local i Navarro ajudava força.

L’inici del segon quar t va fer concebre esperances i en un parell de bones accions de Shawn Jones posava el 32-34 que ho obria tot. Però en cap momento el Reial Madrid es va descomposar davant l’animositat local. De fet els 8 punts, 36-44, que van aconseguir de seguida ja anunciaven que havien vingut  molt concentrats. Al descans, un altre cop la sensació que el MoraBanc Andorra arribava viu i que tot era possible, 46-51. Haver rebut més de 50 punts indicava que la fractura que estava rebent l’equip andorrà venia per la defensa.

Com en totes les bones històries va haver un miratge. Al principi del darrer quart Stojanovski posava el 51-53 en el marcador. I fins allà es va poder remar. Després tot va ser blanc. Felipe Reyes va tenir uns minuts fantàstics i el Chacho Rodríguez amb Hamilton de gran col·laborador va guiar els millors minuts visitants. I la diferència es va enfilar fins els 21 punts, 57-78.

El MoraBanc Andorra no ha tornat al partit. Hi era. Volia. Però no li sortia res. No entrava res. I el trànsit cap el final del partit va ser plàcid pel Madrid i una llarga travessia per un MoraBanc Andorra que quan no pot disputar la victòria fins el final pateix bastant.

El millor home del MoraBanc Andorra ha tornat a ser Shermadini amb 16 punts, 5 rebots per un 23 de valoració. El màxim anotador del partit ha estat Sergio Rodríguez amb 20 punts i el més valorat Gustavo Ayón amb 24.

El Bc MoraBanc Andorra juga dimarts a les 19h30 a Badalona i diumenge vinent a les 13h, es torna a jugar a casa contra Herbalife Gran Canària.